Da.oricat de obosita as fi... daca ma culc la 2 tot ma demachiez chiar daca simt ca pic din picioare de somn.
ma demachiez asa:
1.demachiant de ochi
2.lapte demachiant-il aplic in 2 ture
3.gel de curatare/sapun
4. exfoliant-asta doar de 2 ori pe saptamana de obicei miercurea si duminica
5. lotiune tonica
6.crema
In fiecare seara fara exceptie, ma demachiez chiar si atunci cand nu ma machiez pentu ca pe timpul zilei pe ten s-au asezat praful si tot felul de microbi.
Da. cu toate ca si atunci cand te machezi iti strici tenul, genele etc, inrautatesti daca nu te demachezi inainte de culcare. eu una nu folosesc prea mult machiaj. Nu consider ca am neaparata nevoie si. de. oricum, da trebuie sa te demachezi inainte de culcare
Buna.Trebuie mereu sa te demachiezi inainte de culcare, dar si dimineata.De ce? Pentru ca tenul trebuie sa respire, altfel iti vor aparea cosuri. Dupa ce te demachiezi, trebuie sa folosesti o cema hidratanta, de cosuri(in functie de ce nevoi ai)Sper ca te-am ajutat.Pa!
E fundamental sa te demachiezi inainte de culcare. Tenul are nevoie de oxigen, iar daca este imbacsit nu poate respira. Ideal este sa folosesti o crema/ lapte demachiant si daca nu esti machiata, pentru ca pe parcursul zilei, sebumul si impuritatile sin aer formeaza un stratulet pe fata care imipedica tenul sa respire.Iar daca iti e lene sa folosesti demachiantul ajuta si un sapun pentru fata, si dupa un tonic bun fara alcool.
Nu prea ma machiez.Dar cand ma machiam ma demachiam si a doua zi
Evdent! Demachiat - spalat cu un gel special pentru curatare - tonic - crema hidratanta
Da!
asta este elementar, daca nu te demachezi pielea fetei este fff incarcata si in final ajungi la ceea cese numesc riduri, cearcane, caderea genelor.nu te safatuiesc sa dormi prea des macheata! ai grija ce tip de macheaj folosesti deoarece cele care nu sunt de calitate contin multe toxine! mai bine dai un pic mai multi bani dar sti ca merita