Eu am fost sa-mi schimb buletinul avand gene 4d la ochi. Initial nu mi-a zis nimeni nimic insa peste vreo 2 zile m-a sunat femeia de acolo sa ma cheme din nou pentru ca genele imi facuse o umbra sub ochi iar poza nu era buna. Pana la urma am fost machiata normal dar doar cu tus.
Te poți machia discret, fără să-ți schimbi în vreun fel fizionomia.
Nu te poți machia până când arăți ca și cum ai avea cinci filtre de Instagram pe față.
În general, nu este recomandat să te machiezi prea mult pentru fotografiile de buletin sau pașaport, deoarece fotografia trebuie să te reprezinte așa cum arăți în mod obișnuit și să fie recunoscută de oficialitățile care verifică identitatea ta. De asemenea, este posibil ca un machiaj excesiv să facă ca fotografia să nu fie acceptată. Eu am preferat sa fiu mai simpla la poza de buletin din cauza asta si din cauza ca asa a vrut mama
Din câte știu, nu este voie să te machezi prea strident și prea mult pentru poza de buletin și de pașaport. Trebuie să arăți cât mai natural posibil. Recomand să nu te machezi deloc sau, eventual, doar puțin.
Mai întâi termină clasa a V-a și peste doi sau trei ani te poți gândi la buletin!
Dacă e diferență mare între poză și realitate unii notari nu fac acte pentru persoanele alea.
De preferabil ar fi un machiaj discret care nu bate la ochii ca să poți fi totuși recunoscută după poza atunci când nu porți machiaj și prezinți buletinul undeva.