Actiunea asta nu implica doar bani, fetelor! E vorba si de un gest simbolic, de solidaritate, sa arati ca esti alaturi de acei copii nu doar dpdv material, ci si moral! Nu-i asa ca e mai frumos sa stii ca iti e cineva alaturi, care face acest sacrificiu ( poate e mult spus, dar pentru unele chiar reprezinta un sacrificiu sa-si doneze parte din podoaba capilara) pentru tine, iti ridica intr-un fel moralul, stii ca nu esti singur in lupta pe care o duci cu boala, decat sa vina cineva si sa-ti dea o suma de bani, dupa care sa uite complet de tine. E putin rece, totusi...
Revenind la subiect, nu stiu in ce masura as fi de acord sa donez, avand in vedere ca nu am un par nici prea des, nici prea lung, dar 10 cm cred ca pot da. O sa ma mai gandesc si daca ma decid asupra unui raspuns pozitiv, am sa revin cu un mail la adresa.
Succes!
Ei bine... NU...as dona altceva,(sange, de exemplu) dar parul meu nu! deci, nu am curajul sa fac asta, si chiar daca as avea curaj, nu m-as lasa pe mana lor sa imi taie cat par vor ei, si apoi sa fiu nevoita sa umblu cu o punga de hartie pe cap
As avea curaj. As face asta cu cea mai mare placere mai ales ca este pentru o cauza noibila dar probema mea este ca nu prea am ce dona... am parul foarte des dar e scurt . As alege prima varianta deoarece oricat de multi bani mi-ar da totusi este parul meu si cred ca stiu mai bine ce imi doresc pentru el (ce e mai bun:
Pai...NU.De ce sa ne taiem din par? Ca sa ajungem ca maimutele de la zoo? Mai bine dam banii direct.Nu sunt de acord cu chestia asta adica platesc bani pentru par?
Da am curaj
Am parul cu 25 cm peste fund
As alege prima optiune donand 40 cm
Nu sunt zgarcita dar sincer...nu vreau sa ies de acolo ca o maimuta de la zoo
scuze...
Da as dona cu cea mai mare placere mai ales pentru copiii bolnavi:-(
adica daca oamenii care nu vor sa doneze ar fi bolnavi? trebuie sa ne gandim ca daca nu suntem bolnavi acum nu inseamna ca pe parcursul vietii nu vom intampina anumite obstacole si atunci vom cere ajutorul celorlalti. Iar ei nu vor vrea poate(exact ca cei care refuza acum). Atunci ar fi Urat din partea lor nu?
cred ca ar trebui sa ne punem in locul celor sarmani/bolnavi/neajutorati.
Dupa cum spunea si Emeraude, actiunea aceasta nu inseamna doar bani, cat inseamna solidaritate (copiii bolnavi de cancer sunt rasi in cap), insa se pot aduna mai multi bani asa decat donand sange. Andreea, nu vom ajunge ca maimutele daca ne taiem parul, ci daca uitam sa fim oameni. (la o adica parul creste in medie 15-20cm/an)
Nu stiu exact tarifele, dar poti scrie la emailul de mai sus pentru detalii.
kalakkas întreabă: