| Alexandra18000000 a întrebat:

Știe cineva o rutina care te ajuta sa scapi de cearcane?(de precizat ca dorm cât trebuie) nu prea beau apa și as dori ceva care sa îmi hidrateze fața dacă problema consta în asta

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Eu ți-am recomandat acea rutina de skin care, însă dacă rezultatele nu te mulțumesc, cred că te poți duce la dermatolog o părere avizată, atât pentru coșurile pe care le ai, cât și pentru cearcăne.El ți-ar putea da niste produse mai eficiente care probabil te vor ajuta.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar mai fi o varianta sa folosesti ochelari de soare daca aveai viziune tip terminator sa vezi toata ziua si noaptea in rosu. de machiaj am zis ce efecte secundare ar fi

| dullcat a răspuns:

Daca dormi cat trebuie, probabil cearcanele sunt datorate geneticii.Asta inseamna ca nu poti face nimic, degeaba incerci rutine scumpe.Acestea le vor estompa un pic si cam atat.Nu vor disparea niciodata, eventual ia in considerare sa le acoperi cu machiaj.

| mgtow a răspuns (pentru dullcat):

Poate folosi machiaj dar la batranete o sa-i atarne cearcanele ca gusa de la curcan.

| dullcat a răspuns (pentru mgtow):

Nu are nicio treaba ce spui tu acolo. Pielea se lasa la batranete din cauza geneticii, nu in functie de machiajul aplicat in tinerete.