| ramo25 a întrebat:

Tii cont de moda, sau te imbraci cum iti place?happy

Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

Ma imbrac cum vreau eu. Dar nici cu haine de pe timpul lu' bunica. Totusi..ar fi ciudat sa vedem pe toata lumea cu acele "izmene" cu flori, cizme crosetate si bluza neon nu? chiar penibil. Trebuie sa fim oarecum in tendinte dar si cu stil propriu. urasc sa am haine ca tot orasul! de aceea intru si in second-hand-uri uneori. totul e sa stii sa pui o haina pe tine, sa te avantajeze!

21 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Mă îmbrac cum îmi place.

| KellyGreen a răspuns:

Ma imbrac cum imi place, ce naiba? aica moda e o tampenie si asa va ramane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza dura e ca mall-urile sunt aprovizionate cu haine care sunt la moda. Adica daca acum se poarta tintele o sa vezi prin toate magazinele tinte. Dar depinde si de gust si de ce iti place, pe mine nici drecu' nu ma scoate din blugi si adidasi/ghete.

| lolly2 a răspuns:

Port haine la moda care imi plac.

| Mariinaa a răspuns:

In general tin cont de culorile combinate, felul cum imi sta acel obiect vestimentar, cum ma simt bine eu. Moda ti-o faci singur daca ai simt estetic! Succeshappy.

| RalukAndre a răspuns:

Intrufel ambele ma imbrac la moda cu hainele care-mi plac

| yynuta a răspuns:

Haine care imi plac, dar totusi sa fie la moda

| floresidanut a răspuns:

Eu ma imbracu cum imi place mie

| BonneLess a răspuns:

Tin cont de moda. Dar daca ceva ce este la moda nu ma avantajeaza incerc sa renunt la acel obiect sau daca nu ma avantajeaza culoarea incerc sa cumpar pe alta culoare. Sunt mai multe criterii dupa care imi cumpar hainele.

| MicaPufosenie a răspuns:

Ma imbrac la moda cu haine care-mi plac. big grin

| mmary a răspuns:

Incerc sa le imbin pe amandoua. Numai bine!

| Kymmy a răspuns:

De obicei ma imbrac cum imi place, incerc sa tin cont si de moda.da daca nu imi place ce e la moda ex:fosforescent, nu port:p

| wforweirdo a răspuns:

Ma imbrac cum am eu chef. Nu am tinut niciodata cont de parerea altora, sau de moda.

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Cum imi place. Daca e sa gasesc o bluzita care e la moda dar care SA-MI si placa e partea a 2-a laughing. Dar, nu-s atat de exagerata sa iau haine doar ca se afla in voga. straight face Oricum, moda e trecatoare iar apoi ramai cu hainele traznite. happy

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Cam amandoua.le echilibrez.
dar nu sunt de acord cu faza ca la malluri(cum am vazut mai jos)sunt haine la moda.
da,adevarat,se cam poarta tintele.
dar pana acum,de cand ma stiu foarte rar gasesc ceva care e la moda.
stii, eu cred ca e o diferenta intre ce se poarta in Romania si ce se poarta pe podiumuri.
la magazine sunt mai mult produse care se vand foarte bine si la care mereu o sa aiba vanzare
ca pantalonii skinny, adica, anul trecut nu au fost la moda, si cam nici anul asta, dar eu vad mai multi pantaloni skinny decat evazati sau drepti...

| 0eLLe0 a răspuns:

Si, sihappy e bine daca esti in trend cu moda, dar nu trebuie sa porti ceva ce e la moda si nu iti place..trebuie sa iti creezi propriul stil in functie de ce se poarta big grin

| Fiction a răspuns:

Cum imi place, normal.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Ma imbrac cum imi place mei, avand totusi ca inspiratie tendintele modei, uitandu-ma la tinute prin reviste sau pe net, dar toate tinutel emel trebuie sa aiba o nota personala, nu sa copieze ceva sau pe cineva si obligatoriu trebuie sa-mi placa, nu neaparat sa fie la moda. Am tot timpul grija ca hainele mele sa arate impecabil, sa fie frumos asortate culorile, sa se potriveasca intre ele piesele unei tinute etc.

| Lora1 a răspuns:

Si si!

| CautNume a răspuns:

Ma imbrac cu ce-mi place, nu-mi pasa de ce e la moda.

| Adriiianaaa a răspuns:

Ma imbrac cum imi place si cum ma simt bine happy. Nu ma intereseaza parerea celorlalti.