Nu te lua dupa astia ca spun numai porcarii.
Nu trebuie' sa mananci la ore fixe sau doar o anumita cantitate de mancare. Mananca exact atunci cand iti e foame si indeajuns incat sa te saturi. Corpul tau e cel mai in masura sa iti zica asta, nu niste habarnisti pe net.
Acum niste idei pe baza a ceea ce ai scris tu:
1. Mananca cand iti cere corpu', nu dupa orar.
2. Salatele sunt bune, dar fructele contin zahar la urma urmei (doar sunt dulci, nu?) si la o adica ori un ciorchine de struguri ori o amandina cam acelasi lucru e.
3. Exercitiile cardio sunt foarte bune. Abdomenele si ele, pentru. a face muschi la burta, dar nu ajuta la desumflat. Grasimea in corpul tau e un tot unitar, nu exista doar pe burta, sau doar pe coapse.
4. Apa cu lamaie - irelevant. Bea apa normala
5. Si alergatu' e bun, dar din pacate, cu cat alergam mai mult cu atat se adapteaza corpul mai bine, in sensul ca nu mai consuma asa mult. Gandeste-te logic, din moment ce ai rezistenta din ce in ce mai mare (iar tu mananci la fel) clar corpu' foloseste mai putini nutrienti nu? Si oricum, alergatu' pentru. slabit functioneaza doar pe stomacul gol si e chinuitor rau.
In final, ca sa slabesti, redu pe cat posibil cantitatea de dulce. Stiu ca e greu, dar fara bobo, fara fructe, fara suc.
Sa mananci de multe ori dar foarte putin. de exemplu : Eu aveam inainte 67 de kg, iar acum am 62 si am facut la fel cum iti spun tie. aaaaa da si sa faci multe exercitii fizice :d asta e cheia succesului
Limiteaza consumul de prajeli, mincarurile cu sos sau prea satioase, care incetinesc digestia si cresc riscul de balonare.
- Renunta la bauturile alcoolice si racoritoare acidulate.
- Nu minca repede si daca este posibil ia masa intr-o ambianta cit mai relaxanta.
- Mesteca bine alimentele pentru ca saliva are o actiune predigestiva si fara ea in intestin ajung multe bacterii (acestea fermenteaza si formeaza gaze, ducind la balonare).
- Bea un pahar de apa dimineata pe stomacul gol. Este un bun remediu impotriva constipatiei si ajuta la eliminarea toxinelor.
- Bea 2 litri de apa plata pe zi.
- Renunta la guma de mestecat pentru ca poate favoriza balonarile marind cantitatea de aer absorbita
Indreapta spatele chiar si atunci cind stai pe scaun! Adopta pozitii sanatoase pentru ca sint indispensabile pentru pastrarea unui abdomen plat. Daca ai burtica, nu purta haine prea strinse pe talie!
Sper ca te-am ajutat putin
Slabitul nu tine numai de dieta, tine si de subconstient. Daca toata ziua te gandesti la asta, esti stresata, si normal ca nu slabeste. Dieta pe care ai adoptat-o deja impreuna cu un optimism imens sunt cheia succesului.Bafta!
6 luni?! ai urmat acest program zilic si nimic?!
este grav. probabil are legatura cu organismul tau. cel mai bine consulta un nutritionist
Uite, eu am facut astea cam 2 luni(bine, cu pauze:d) si s-au vazut rezultate(la burtica ma refer, era mai mica):
http://www.youtube.com/watch?v=GP-ADSVstD0
Sunt 5 parti, mie imi lua cam 30 minute toate partile si faceam aproape in fiecare zi.
Bafta si sper sa revii in iunie cu vesti(cat mai bune, sper).:*
kalakkas întreabă: