| Deathness a întrebat:

Tin neaparat sa slabesc, am cumparat pastile ("SuperSlim"). Ati auzit de ele?

Răspuns Câştigător
| andreea_9470 a răspuns:

Da. a folosit un coleg de-al meu si chiar a slabit foarte mult, se observa o diferenta foarte mare de cum era inainte si cum e acum. bine.in timp ce lua pastilele, nici nu manca mult.adica fara paine, fara dulciuri, etc. doar salate, supe fara multa grasime, carne de peste, de pui, fructe, etc. dupa aceea a luat si o alta colega si au dat rezultate si la ea.

stiu ca se spune ca dupa ce nu mai iei pastile, te ingrasi de 2 ori mai mult.nu stiu ce sa cred, pentru ca la ei nu s-a intamplat asa ceva.

eu zic sa le incercibig grin

bafta:*

4 răspunsuri:
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Mda...mama a folosit a slabit 8 kg. pana cand nu a mai luat pastile... apoi a pus pe a 13 kg.

| Bessame a răspuns:

Buna Kitty. da am auzit insa nu ti-as recomanda! O sa dea rezultate si dupa tratament o sa pui la loc fara sa vrei nu e sanatos sa slabesti cu medicmanete! PE timpul tratamentului o sa ai senzatia de sete iti taie pofta de macare stiu de la o prietena de-a mea! Iti recomand eu un regim sanatos asa am slabit si eu am avut 59 de kg acum am 53! desi inca as mai vrea vreo 2! Am slabit mancand multe supe de legume, am baut cate un pahar de apa inainte de a manca dupa! Se mai poate si intre! Am consumat mere multe! Am si baut ceva ceaii verde 2 cani pe zi beam 2 saptamani apoi 1 saptamana pauza si iar incepeam! sI SPORT IMI DADEAM DRUMUL LA muzicaA SI laughing)MA DISTRAM! Eu iti urez succes! Doar te mai sfatuiesc inca odata medicamnetele nu sunt cea mai buna alegere!

| Buggz a răspuns:

Slabeste natural copile

| Iepuras_3852 a răspuns:

Da