| anonima125 a întrebat:

Tinuta formata din blugi negrii, camasa roz, si cizme tricotate albe (google it) e pentru pitipoance? vreau sa ma imbrac asa in prima zi de scoala

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

NU, in nici intr-un caz nu! ca sa fi pitipoanca trebuie sa fii fardata foarte strident, sa fi imbracata cu o fusta scurta, sa ai decolteu foarte adanc, sa ai parul tapat, unghii ca o zgripturoaica, trebuie sa ai parul tapat, iar culoriile hainelor tale trebuie sa fie ca curcubeul, fara sa se asorteze.eu cred ca te imbraci adecvat pentru prima zi de scoala.nu vad nimic gresit in tinuta ta.

daca vrei sa afli mai multe despre acest specimen de oameni citeste articolul asta, este foarte folositor:
http://www.ceimbracazi.ro/cum-se-imbraca-pitipoanca/

please fundita?

9 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Depinde cat de roz e camasa aia si ce fel de roz; daca e roz aprins. e aiurea. Si oricum ce te faci daca e cald afara.am si eu cizme de alea dar nu le port cand e cald afara. daca ploua iar nu e de elelaughing
mai bine ia`ti sus o bluzitza sau tricou [ mai elegante asa] ALBE ca vor merge foarte bine cu cizmelehee hee poti sa iti iei si o gentutza neagra [ sa fie ca pantalonii ] si e okhee hee

| BRoxana a răspuns:

Asta nu ie tinuta de pitipoanca, ie tinuta "in trend" si mii se pare perfecta pentru prima zi de scoalabatting eyelashes, bafta:*

| Miruuuuu a răspuns:

Nu chiar nu este.Nu este nimic rau cu niste jeans negri si o camasa roz poti chiar sa adaugi si o vesta neagra va aduce un plus de feminitate funda?

| Emena a răspuns:

Nu. daca te imbraci in roz nu inseamna ca esti pitsi.imbraca`te cum vrei tu

| different a răspuns:

Parerea mea este ca nu. Nu are de ce sa fie pentru pitipoance. Insa incearca sa folosesti un machiaj mai natural si sa nu iesi prea mult in evidenta daca nu vrei sa semeni cu o pitipoanca. Parerea mea!happy
Sper sa-ti fie de folos!:*

| Niros19 a răspuns:

E cam ciudata dar daca te simti bine imbracate eu in prima zi de scolala m-am imbracat in uniforma

| prafdestelutze a răspuns:

Nu e chiar de pitipoance. dar in loc de camasa roz ar merge una alba.totusi e prima zi de scoala.

| anonima125 explică:

Fetelor multumesc pentru raspunsuri :*

| tototo a răspuns:

Bineinteles ca nu e de pitipoance si ca sa fiu sincera ai niste gusturi foarte bune...:*... pup