Esti cam mica pentru asa ceva sincer.Eu as zice ca 17 ani ar fi ok.Deci mai ai de asteptat.Nu te lua dupa toate fetele care fac asta.Ele doar se grabesc sa creasca prematur .
Oja nu mi se pare mare lucru, dar pentru mascara inca esti cam mica. Sa stii ca nu-i asa inofensiva cum pare, pe termen lung iti afecteaza vederea si genele. La 12 ani chiar esti ok asa naturala cum esti n-ai nevoie de mascara )
Nu contează ce vârstă îți spunem noi, tot părinții tăi decid, fie că-ți spunem 15 ori 17. Nu trebuie să te grăbești, o să ai mai mult de 40 de ani la dispoziție în care să te tot fardezi, până ajungi să te saturi
Scrie in lege ca la 18 ani esti majora. Nu-ti convin regulile parintilor? De la 16 ani ai drept de munca, te angajezi si-ti faci proriile reguli cu conditia sa pleci de acasa si sa nu te dea in urmarire parintii tai.
Parerea mea? Cand esti tanar si ai organizmul in dezvoltare, chimicalele ti-l distrug si apoi tinerii arata mai frumos fara "mascari". Cuvantul in sine, pentru poporul roman, semnifica ceva peiorativ. Nici n-au gasit un nume mai nimerit pentru scarbosteniile alea care uratesc si imbatranesc fata. Bunica mea nici la 90 de ani nu-si dadea decat cu ruj si ceva creme de fata.
Buna!
Nu exista o varsta exacta de la care poti incepe sa te machiezi, insa este recomandat sa te machiezi cat mai tarziu, pentru ca machiajul vine si cu dezavantajele lui (afecteaza pielea, genele cad si se raresc etc.).
Si, odata ce apuci sa te machiezi, o sa iti fie cam greu sa mai iesi nemachiata in public.
Personal, eu ti-as recomanda sa mai astepti.
anonim_4396 întreabă: