| jrockfreak a întrebat:

Știu că e iarnă, dar voi aveți așa costum de baie întreg? http://www.okazii.ro/......a157918718 Pe tipă arată ok, dar dacă mi-o iau eu nu o să arăt nașpa? :)) Adică e cam mualat și subțirel, se pot deduce multe prin ea. Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| Azazea a răspuns:

Pai e facut sigur din material din care se fac costumele de baie, si sigur se muleaza perfect pe corp, pe sani, pe talie, pe fund...corpul e acoperit de material, insa tot se pot observa toate trasaturile corpului, si la sani nu pare sa aiba burete sau ceva, deci daca costumul nu este foarte mulat, e posibil sa se vada forma sfarcurilor. insa e tare dragut, poti incerca sa cumperi buretei pentru costum de baie si sa ii pui daca nu are. asta in cazul in care iti place foarte mult, daca nu mai poti cauta ^^

5 răspunsuri:
| frostxtq a răspuns:

E cam transparent, dupa ce intri la apa cu el sigur o sa se cam vada tot ceea ce vrei sa ascunzi. Daca iti plac astfel de costume de baie te sfatuiesc sa iti achizitionezi unul intr-o culoare mai inchisa. negru, rosu inchis sau unul in mai multe culori care sa nu atraga atentia in zonele pe care vrei sa le ascunzi.

| Azazea a răspuns:

Si unul 2piece care arata tot nu e la fel?
oricum e super costumul

| jrockfreak explică (pentru Azazea):

Da, scuze, trebuia să specific asta. Eu sunt genul care face invers, dacă unele arată tot, eu vreau să ascund tot. laughing Dar mă refeream la material că eu am ceva piept și cum nu este burete sau ceva, arată "interesant". straight face Și am mai văzut și în poze că nici pe fund nu e mai breaz, de aia voiam să văd dacă sunt fete care au să aflu o părere. happy

| Azazea a răspuns (pentru jrockfreak):

Pai e facut sigur din material din care se fac costumele de baie, si sigur se muleaza perfect pe corp, pe sani, pe talie, pe fund...corpul e acoperit de material, insa tot se pot observa toate trasaturile corpului, si la sani nu pare sa aiba burete sau ceva, deci daca costumul nu este foarte mulat, e posibil sa se vada forma sfarcurilor. insa e tare dragut, poti incerca sa cumperi buretei pentru costum de baie si sa ii pui daca nu are. asta in cazul in care iti place foarte mult, daca nu mai poti cauta ^^

| jrockfreak explică:

*mulat

| AndradaMelania a răspuns:

Depinde de corpul tau si felul in care iti vine costumul. Daca este de pe net ai o sansa destul de mare sa ramai cu buza umflata, dar daca ai mai comandat si esti norocoasa e ok.