| Lary23 a întrebat:

Tocmai mi a fost refuzata o intrebare pe motiv ca era irelevanta laughing Doamne, dupa ce criterii se ghideaza cei care gestioneaza intrebarile astea cand le refuza? foarte interesant! ce vi se pare irelevant in intrebarea mea: "Sunteti de acord ca cei de la TPU sa infiinteeze o categorie, numita FITNESS? Eu zic ca ar fi foarte folositoare, am schimba idei si pareri, in ideea de a ne mentine frumoase\frumosi si sanatoase\sanatosi? happy am nevoie de 50 de raspunsuri pozitive tongue". ma rog

Răspuns Câştigător
| brosu a răspuns:

Se pare că şi în lumea virtuală, unde poţi masca gândurile, marea majoritate nu îşi asumă responsabilităţi de niciun fel.

Sigur că este o idee bună categoria Fitness, este nevoie în lumea asta a vitezei de întreţinerea corpului.

O minte sănătoasă, doar într-un corp sănătos!

23 răspunsuri:
| Helene a răspuns:

Stai linistita ca si mie mi s'au sters atatea intrebari, dar nu stiu ce avea irelevant! Am ajuns sa cred, ca oamenii raspund doar la cei populari, iar la cei care au nevoie nu! Asta e, TPU se duce de rapahappy

| TestoasaRoz a răspuns:

Eu as vrea big hug Chiar am nevoie tonguehee hee

| pepe a răspuns:

Eu sunt de acord.

| unefillefrançaise a răspuns:

Salut happy
Si mie mi-a fost refuzata o intrebare tot din acest motiv si chiar nu stiu de ce thinking
Si da, as fi de acord cu acea categorie deoarece toti avem nevoie de pareri si sfaturi din partea altora happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok, eu te sustinhappy
sunt de acord... mi se pare o initiativa chiar buna!

| ioana181 a răspuns:

Sunt de acord. Si mie mi s-a refuzat o intrebare fara motiv...sad

| Bitzii~Bitzii a răspuns:

Sunt de acord;-)

| Lary23 explică:

Pai da, dar nu stiu daca vor fi luate in calcul raspunsurile voastre.ca vedeti si voi cum am facut postarea.ciudat, mi s-a zis sa incerc sa obtin 50 de raspuns pozitive, si cand am pus intrebarea, mi a fost respinsasad

| Sapphire a răspuns:

Poate ca nu are rost. In categoria "Fitness" pot intra intrebari de la alte categorii precum "Sanatate" si "Beauty&Fashion", nu crezi?

| Bianca_3626 a răspuns:

As vreahappy

ar fi chiar interesant

| SRJ a răspuns:

Buna,

nu am nimic impotriva, insa consider ca discutii pe aceasta tema se pot purta in rubrica "Sanatate", "Beauty" sau "Timp liber". "Fitness" mi se pare un segment de nisa...

| Lary23 explică:

Ei bine, nu-s de acord cu tine SRJ! Fitness ar fi pentru subiecte exclusive. exercitii eficiente, diete, programe si antrenamente! nu cred ca ar sta cineva sa caute prin rubricile mentionate de tine.Fitness e Fitness! parerea mea.

| myhay144 a răspuns:

Da ar fi folositor

| Petronela a răspuns:

Sunt de acord cu tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una acceptata doua refuzate... ce vrei fata daca ai ghinion sad laughing))))))))))))))) kiss

| Lary23 explică:

Si ce e de ras in haaalul asta? raised eyebrows

| Query a răspuns:

Mda.ar fi interesant...chiar ar fi folositoare aceasta rubrica oricui indiferent de ce spun acum.(parerea mea) big grin

| apaplata_7449 a răspuns:

Da si pe mine ma cam enerveaza unii de pe TPU, daca nu inteleg vreun cuvant si le este greu sa dea pe dex sa caute ce inseamna dau direct caracter irelevant.ma rog. si eu sunt de acord cu tinetongue poate ar trebui sa se inceapa cu ceva mic, macar o idee ceva de inceput. Oricum, bun punctat.

| denisa0906 a răspuns:

Si mie mi sa refuzat o intrebare doar pentru ca vroiam sa cer parerea celorlalti utilizatori TPU despre avatarul meu de pe contul TPU. what a stupid... straight face da is de acord cu tine cu categoria fitness :X :p

| CraZyKid`SiSi a răspuns:

Sunt de acord cu aceasta categorie.near priihappy

| alabala a răspuns:

Sunt de acord!

| Oana2098 a răspuns:

Eu sunt de acordthumbs upwinkinghappy

| kurinkita a răspuns:

Fitnessul, spre surpinderea multora, are de-aface cu sanatatea, iar avand in vedere ca exista o categorie "Sanatate" nu exista rostul categoriei "Fitness".