Se pare că şi în lumea virtuală, unde poţi masca gândurile, marea majoritate nu îşi asumă responsabilităţi de niciun fel.
Sigur că este o idee bună categoria Fitness, este nevoie în lumea asta a vitezei de întreţinerea corpului.
O minte sănătoasă, doar într-un corp sănătos!
Stai linistita ca si mie mi s'au sters atatea intrebari, dar nu stiu ce avea irelevant! Am ajuns sa cred, ca oamenii raspund doar la cei populari, iar la cei care au nevoie nu! Asta e, TPU se duce de rapa
Salut
Si mie mi-a fost refuzata o intrebare tot din acest motiv si chiar nu stiu de ce
Si da, as fi de acord cu acea categorie deoarece toti avem nevoie de pareri si sfaturi din partea altora
Pai da, dar nu stiu daca vor fi luate in calcul raspunsurile voastre.ca vedeti si voi cum am facut postarea.ciudat, mi s-a zis sa incerc sa obtin 50 de raspuns pozitive, si cand am pus intrebarea, mi a fost respinsa
Poate ca nu are rost. In categoria "Fitness" pot intra intrebari de la alte categorii precum "Sanatate" si "Beauty&Fashion", nu crezi?
Buna,
nu am nimic impotriva, insa consider ca discutii pe aceasta tema se pot purta in rubrica "Sanatate", "Beauty" sau "Timp liber". "Fitness" mi se pare un segment de nisa...
Ei bine, nu-s de acord cu tine SRJ! Fitness ar fi pentru subiecte exclusive. exercitii eficiente, diete, programe si antrenamente! nu cred ca ar sta cineva sa caute prin rubricile mentionate de tine.Fitness e Fitness! parerea mea.
Mda.ar fi interesant...chiar ar fi folositoare aceasta rubrica oricui indiferent de ce spun acum.(parerea mea)
Da si pe mine ma cam enerveaza unii de pe TPU, daca nu inteleg vreun cuvant si le este greu sa dea pe dex sa caute ce inseamna dau direct caracter irelevant.ma rog. si eu sunt de acord cu tine poate ar trebui sa se inceapa cu ceva mic, macar o idee ceva de inceput. Oricum, bun punctat.
Si mie mi sa refuzat o intrebare doar pentru ca vroiam sa cer parerea celorlalti utilizatori TPU despre avatarul meu de pe contul TPU. what a stupid... da is de acord cu tine cu categoria fitness :X :p
Fitnessul, spre surpinderea multora, are de-aface cu sanatatea, iar avand in vedere ca exista o categorie "Sanatate" nu exista rostul categoriei "Fitness".
Georgian1992 întreabă: