anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai mi-am cumparat ulei de ricin, as vrea sa ma dau pe gene si varfurile parului, cat ar trebui sa dureze tratamentul?

10 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Cel putin o luna... vezi sa nu-l bei pentru ca are efect laxativ

| ioanabanana a răspuns:

Eu iti recomand sa nu il folosesti pe gene! poate fi foarte periculos. folosit pe termen lung si intrand in contact cu ochiul, s-a constatat ca uleiul de ricin poate cauza deplasari de retina in cazul unor socuri, izbituri, etc! asa ca mare grija! pot cauta pe net. eu stiu

| sweet_girl_carmen a răspuns:

In jur de o luna, dar poti da cat timp vrei si cat ai nevoie

| WhiteWings a răspuns:

Din cate stiu eu primele doua luni odata pe saptamana si dupa aceea cam odata la 2 saptamani.succes

| amalyutza a răspuns:

Poi de la 1 luna in sus... dar a fi demaichiata :p...si sa ai rabdare.asfel nu prea o sa vezi rezultatea.multe pers au facut tratament cu uleiul de ricin. o sa fac si eutongue

| madie a răspuns:

Eu am folosit si pentru gene si sprancene si chiar nu mi s-a parut deloc periculos.Acum parerile sunt impartite, depinde de la caz la caz.In opinia mea, e foarte ok.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe gene nu-l folosi! Doar pe par, dar de ce doar pe varfuri? Parul nu`ti creste de la varfuri, sau nu-l folosesti ca sa iti creasca? Foloseste`l pe tot capul!happy Cam vreo 3 luni!happy

P. S:Am o prietena care foloseste din mai ulei de ricin, si i`a crescut parul si nu numai, il are mult mai des si mai frumos ca inainte!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Aplici uleiul de ricin cu ajutorul unei periuțe de la un rimel care nu-l mai folosești (îl cureți bine) seara, după demachiere, timp de o lună de zile.
Dacă din greșeală a intrat în ochi, clătești bine cu apă din abundență.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Interesant...si eu am genele micute si as vrea sa folosesc ulei de ricin dar m-u km speriat feteletongue

| fyxy a răspuns:

Am incercat si eu cam 2 saptamani... dar sincer nu iti indic sa te dai seara...pentru ca atunci iti poate intra cel mai bine in ochi...pe mine ma usturau ochii iar dimineata vedeam in ceata...asa ca incearca sa te dai ...inainte cu cateva ore de culcare sau chiar ziua daca nu esti nevoita sa pleci undeva...in privinta efectului.intr adevar cresc putin dar ti le regenereaza foarte bine...mai ales daca folosesti rimel negru care e foarte daunator genelor si le rup...winking