| xFaith a întrebat:

Tocmai mi-am intins parul cu placa din aceea creponata :X Imi place la nebunie cum imi sta, dar totusi am cateva intrebari:
1.Cate zile imi sta parul intins cu placa creponata?
2. Ce ar trebui sa fac pentru a sta parul mai multe zile asa?
3.Cat ar costa o placa creponata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.O sa-ti stea numai ziua in care te-ai dat cu placa pentru ca atunci cand te culci o sa ti se stricebig grin
2.Pai sa-ti faci codite impletite ppe tot parulbig grinSi iti sta cam 3-4 zilebig grinDepinde de ce fir de par ai ca mie atat imi sta numaibig grin
3.Pai eu mi-am luat o placa care imii intinde parul si am dat pe ea 80-90 de lei parcabig grinDar si creponata(2 in 1)ar costa cam in jur de un milon jumatate(PS:atat a dat o prietena de a meaa pe ea si e de calitate bunabig grin)
Sper ca te-am ajutatbig grinfundita?

3 răspunsuri:
| Andreeea_2224 a răspuns:

1.depinde 2 sau 3 zile
2. sa te dai cu ceara sau depinde si cat de buna e placa.
3. Daca o folosesti in exces orice placa iti arde parul.Ti-o recomand pe cea marca Rowenta CF7052 are si de indreptat Am auzit ca trebuie sa folosesti un ser special ca sa nu arda parul.Deci cauta in magazine.

| Lora a răspuns:

Ti l-ai creponat sa inteleg, tine vreo 3 zile in stare buna, pe urma se strica si trebuie sa te speli ca nu mai arata bine.Placile incep de la 50 roni cred si cred in functie de imbunatatiri

| ThinkBlue a răspuns:

Buna!
1 si 2: Daca ai o placa buna... parul iti poate sta asa aproximativ o saptamana, depinde de placa
3: Mai multe prietene de`ale mele folosesc placa creponata si le sta parul asa cam o saptamana... si au dat maxim 150 ron
Bafta!