| pretzel a întrebat:

Tocmai mi-am luat niste sandale gladiator alebe si lungi ca acestea:http://www.google.ro/......tp?/imgres 2097&itbs=1&iact=hc&vpx=297&vpy=113&dur=131&hovh=193&hov w=261&tx=168&ty=106&ei=LvZgTImhMKKhOOPWgKIK&oei=JPZgTJrC CIu7jAe6w52JCQ&esq=5&page=5&ndsp=15&ved=1t:429, r:1, s:60&biw=1024&bih=639
si nu stiu la ce sa le port:D

10 răspunsuri:
| Mara a răspuns:

Le poti purta la o fusta de blugi foarte scurta...sau la pantaloni scurti, tot de blugi.mai merg foarte bine si la rochite albe( ca sa le scoata in relief) sau orice culoare.sunt foarte frumoase si sa le porti cu placere:*

| ioana_6413 a răspuns:

Merg cam la orice, rochiţe de vară mai largi, pantaloni scurţi şi un maiou/tricou, o fustă de blugi şi nişte colanţi big grin (Cred, nu prea le am cu astealaughing)

| JustMe_8650 a răspuns:

Ce zici de un top sau un tricou/maieu, o fustita de blugi?

| oOocHiii mey DroOogUl Tau a răspuns:

Pai la o fusta alba cu talia lunga un tricou polo in dungi alb -negru o centura neagra groasa cam de 5 cm o geanta alba pe o parte multe bratarii si cercei megri si mari.Parul ti-l poti prinde intr-o coada sus... sper ca tii-am fost d ajutor... funda?/big grin bye

| andreetgv a răspuns:

Fusta scurta pe culoarea sandalelor cu in tricou sau o camasa usor vaporoasa si curea subtire jos si in cap o un fes foarte subtire crosetat de mana care arata super tare cam ca astea http://www.ifeel.ro/imagini/24/2164_004_winter%20hats.jpg

| ღAnamariaღ a răspuns:

Cu o fusta de blugi si un trico sexy sa ti se vada buricul tongue!
Fundita?

| Diana_3268 a răspuns:

La o fusta scurta. o rochita. sau pantaloni scurti happy

lolita
| lolita a răspuns:

Trebuia sa te gandesti al asta inainte sa ti le iei si apropo, anul asta nu se mai poarta sandalele astea. te-am anuntat ca sa stii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca nu sti dc ti leai mai luat?

| jolie a răspuns:

Poti sa le porti la aproape orice cum ar fi pantaloni scurti fuste scurte normale si de blug rochitede vara vaporoase adica se potriveste aproape la orice tinuta de vara mai rebela nu elegant