Groase. Eu una pot sa merg mai bine pe ele si mi se par si mai "la moda". Sunt si mai comode decat cele subtiri.
La ce "expertă" sunt eu pe tocuri, aleg cele groase.
Mi se par mai stabile, plus că oferă mai mult echilibru.
Depinde unde vrei sa le porti. La ocazii, petreceri, in club merg cele subtiri, ca sunt mai elegante.
Daca vrei sa le porti pe strada, de zi cu zi, la birou, scoala etc, sunt mai practice alea groase. Din punctul meu de vedere, este de preferat o grosime medie a tocului. Cele foarte groase nu fac piciorul tocmai elegant.
Daca esti inalta, iti recomand tocurile subtiri. E adevarat, cele mai groase iti ofera mai mult echilibru, dar nu sunt elegante. Depinde si de ocazia cand vrei sa le porti.
Subtiri: sunt mult mai elegante, parerea mea.Subtiri si inalte, cu varfuri rotunjite.
Buna!
Depinde. Spre exemplu, apreciez sandalele cu toc subtire iar cizmele cu toc gros. Este de preferat sa porti tocuri mai groase, caci cu cat sunt mai subtiri acestea, cu atat mai puternic va fi impactul asupra talpii si mai mare durerea. Pentru persoanele cu glezna groasa, este recomandabil sa poarte tocuri groase. Pantofii cu tocul subtire au rolul de a amplifica imaginea de glezna groasa.
Tocurile se aleg in functie de tinuta, in functie de fizicul fiecarei persoane.
Eu aleg, de obicei, tocurile groase.
Groase,sunt mai mult la moda si mult pai frumoase, asa spune mama (experta in moda)vor fi trendulll anului 2013