| Regedesubmunte a întrebat:

Top țării cu cele mai frumoase femei?

Răspuns Câştigător
| DozaDeSperanta a răspuns:

Buna seara, Marius!

1. Rusia, Romania si Italia.

7 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Frumusetea e relativa, ce imi place mie poate ca tie nu-ti place. Si nu exista un tip de femeie, frumoasa global. Romanilor le plac romancele, in speta, si femei care seamana cu romancele +/- unele trasaturi. Africanilor le plac africancele. Asa ca top tari cu cele mai frumoase femei nu poate sa exista. In primul rand din cauza ca gusturile sunt foarte diferite de la tara la tara, iar mai apoi pentru ca gusturile difera si de la individ la individ. Mie poate imi plac japonezoaicele, poate tie nu-ti plac.
Topul poti sa-l faci doar tu, si doar pentru tine. Nimeni nu o sa fie perfect de acord cu un top ca asta, doar persoana care l-a facut.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

O blondă naturală ca in Germania nu găsești. Dacă nu îți plac blondele încearcă cu încredere țările nordice.

| PeFuga a răspuns:

România, etc laughing

| nirocino a răspuns:

1.Brazilia
2.Brazilia
3.Brazilia
happy

| Axelrunda a răspuns:

1. Romania (fata ceea mai frumoasa care o cunosc este romanca

| Pupix2002 a răspuns:

1.Romania
2.Anglia
3.Brazilia

| Mi5h4 a răspuns:

1. ROMÂNIA pentru că sunt româncă laughing
2. RUSIA are femei care sunt foarte apreciate pentru pielea lor frumoasă, ochii albaștri şi corp atletic.
3. VENEZUELA este țara care dă cele mai multe câştigătoare de Miss Univers și Miss World. Femeile sunt recunoscute pentru feţele frumoase şi corpurile subţiri şi lungi, dar şi pentru sângele fierbinte.

Întrebări similare