Pai despre mustata e adev ca nu trebuie ca altefel se face mai mare ca a kui popa si de sprancene nu are de ce sa-ti fie jena pentru ca esti baiat si nu am auzit baieti care se penseazafunda?
Ma gandesc la 2 chestii:
1. ca esti baiat si ca nu ar trebui sa-ti fie jena
2. ca nu ar trebui sa te razi ci sa te pensezi :d.
Te duci frumusel si te pensezi.Mustacioara o "dai jos" cu o masina de tuns.In felu asta nu iti va creste atat de repede ca atunci cand te razi. Exact explicatia asta o dai si parintilor, daca si atunci is impotriva le zici ca ai tu grija de tine(doar nu te barbieresc parintii)
Deşi nu sunt de acord cu pensatul la băieţi, cred că ar trebui totuşi să o faci. Recunosc că am un amic cu sprâncenele unite pe care când îl văd mă bufneşte râsul fără să vreau. E haios, dar totuşi...
Pensează-te, nu te rade. Dacă te razi îţi va creşte repede, mult şi urât.
Stii ce e aia sa te pensezi? Pai daca nu sau da nu conteaza penseaza-te cu penseta mamei taale ca nu ai cum sa te razi.Da ca iti creste la loc mai penseaza-te o data. Sper ca te-am ajutat. Funda?
De ce. ma rog, sa te razi? [ la problema cu sprancenele ma refer.] poti sa te duci la un salon ceva sau sa o rogi pe mama ta sa te penseze , chiar daca e penebil. multi barbati/baieti fac asta :d.
DaciaRomania întreabă: