anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, am auzit ca exista exerciții pentru muschii de la fata, cică îți face o fata mai frumusica, un zâmbet mai frumos, maxilar mai definit, etc. oare chiar funcționează?
Pentru ca eu am un dinte dat in spate și spart la jumătate, iar când zâmbesc îmi cam strica zâmbetul. si in plus am si dinții galbeni. si nu știu ma gândeam ca aceste Exerciții m-ar putea ajuta.
Ce părere aveți?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am văzut astfel de produse pentru exerciții de vânzare și pe Amazon. Îți modelează și accentuează mușchii faciali, însă nu îți va îndrepta dinții.
Un aparate dentar ar fi soluția ideală și ai putea sa-ți acoperi dintele spart.
No worries, astfel de probleme se pot rezolva.

Încearcă sa-ți periezi corespunzător dinții (tine cont de mișcările circulare-rotative, sus-jos in fata etc) si sa utilizezi o posta de dinti și un înălbitor. In maximum 2 săptămâni o sa radiezi de fericire happy

Mult succes! Funda?; x

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poți face câte exerciții vrei, dintele spart se repara doar la stomatolog. Și dinții galbeni tot la el. Sau dacă vrei o soluție "babeasca" spălate pe dinți cu bicarbonat

| MădălinaMaya055 a răspuns:

Nu au nicio treaba genul acela de exercitii cu problema ta.Iti trebuie aparat dentar si ceva de albire pentru dinti.