| DyanaMyhaela a întrebat:

TPU am nevoie de ajutor! Imi trebuie urgent o rochita cu maneca lunga, nu prea conteaza culoarea, dar sa fie cu maneca lunga si sa nu aiba spatele gol...si lungimea sa fie cam mai sus de genunchi, nu lunga, idei va rog! Aaaa si sa fie pana in 60 de lei, daca aveti vreuna pe acasa de genul acesta spuneti-mi va rooog :* Multumesc anticipat, am uitat sa mentionez, dau funda si tot ce mi vreti voi happy

3 răspunsuri:
| DiamondShine a răspuns:

Am eu una daca vrei..lasa-mi mesaj cu id-ul tau pe pm, dar e mai scumpa ca e stradivarius.Am luat-o la 300Ron acum 2 ani si m-am plictisit de ea, am si uitat-o prin sifonier..Este neagra, scurta, fara spate gol si maneci lungi.Este elastica si merge la marimile Xs, S, M.

| DiamondShine a răspuns:

As putea sa ti-o dau cu pretul acesta care il oferi tu ca oricum nu o mai port de mult timp si imi pare rau de ea ca sta acolo nepurtata.Am sa ti-o arat la web cand te hotarasti sa o vezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai bine porti o rochie care deja o ai, si iti cumperi manusile pe culoarea rochiei separat? Ajungi mult mai ieftin si la fel de eleganta vei fi.

O zi placuta!