| tinkerBELL_2566 a întrebat:

TPU am si eu o mare problema caruia nu ii gasesc nici un leacsad. Am cearcane si nu stiu ce sa mai fac sa scap de ele.Dorm foarte mult(peste 10 ore), beau apa multa, am cheltuit bani pe tot felul de creme dar inutile. Mi-ar fi de folos niste remedii naturale... O mana de ajutor va rogsaddau fundita:*

4 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Trebuie sa mananci fara sare! incearca sa elimini sarea din alimentatia ta! eu asa am facut si a dat randament!

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Buna! Am auzit ca feliile de banana sunt folositoare... incearca-le nu ai ce pierde tongue funda? puppy dog eyesbatting eyelashes

| gigiro a răspuns:

Si eu am aceasta problema, fara sa fiu bolnava cu rinichii sau alte chestii. Intr-adevar, eu dorm putin, si dezordonat (adica nu la ore fixe) Intr-adevar cand dorm mai mult, cearcanele nu mai sunt asa pronuntate. O alta cauza a cearcanelor poate fi nevoia purtarii de ochelari. Nu stiu produse naturiste, pe vremuri se folosea infuzia de albastrele, dar eu nu am incercat. Sunt si eu curioasa sa citesc raspunsurile pe care le primesti! Bafta!

| tinkerBELL_2566 explică:

Sincer programul meu cu somnul e cam dat peste cap adica ma culc foarte tarziu pe la 3 dimineata si ma trezesc in jur de ora 15-16.si de saptamana viitoare mi se va da iar programul peste cap pentru ca voi incepe scoala si trebuie sa imi reorganizez din nou programulsad. sper sa existe niste tratamente minune pe baza de plante sau ceva natural ce m-ar putea ajuta