Eu personal nu cred ca sunt influentate cosurile de alimentatie, ci mai degreaba de modificarile hormonale care apar in perioada adolescentei, inainte de menstruatie etc Mergi la un dermatolog, eu asa am scapat de cosurile de pe frunte si pot manca ce vreau, am folosit doar o crema.
Ce ti-o zis dermatologu? Ti-o zis ca alimentatia nu influenteaza cosurile? si. ce crema ai folosit?
Nu mi-a zis nimic, s-a uitat la frunte si mi-a scris o reteta, crema nu are nume se prepara in farmacie
Ok mersi de ajutor
Nu ai pentru ce, uite aici reteta : http://therhythmofheels.wordpress.com/2012/07/26/cum-am-scapat-de-cosuri/
Fara ciocolata, mezeluri, machiaj......foloseste o crema pe baza de anghinare
Eu asa am facut si a mers.Zaharul e unul dintre principalele motive pentru care apar cosurile.
O sa vezi rezultatele in cel mult o saptamana.
Sper ca te-am ajutat!
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Deci am eu niste sfaturi. Nu mai manca ciocolata. Fa o,, curatare" interioara(nu gasesc cuvantul potrivit). Daca nu ai destule vitamine si proteine in corp apar impuritati pe fata. Trebuie sa faci o,, curatare interioara". iti recomand tinctura de brusture (sunt picurei), se dizolva in apa 10 picuricuri(nu multa apa, nici macar un pahar jumate, daca ai un pahar de tuica in casa pune putina apa in el, cam cantitatea unui pahar de tuica atata apa trebuie sa pui) si se bea inainte cu vreo 15 minute inainte de masa. Se ia de trei ori pe zi inainte de mese. Extern(pe fata) nu iti recomand creme pentru ca daca folosesti poate nu vei mai avea dar dupa un timp vor aparea daca intrerupi. Extern (pe fata) foloseste suc stors dintr-o lamaie. Pune putina zeama de lamaie pe o bucata de vata si pune pe cosuri. Lamaia usca cosurile si nu vei mai avea atatea. Sper ca te-am ajutat ...Sa imi zici daca te-a ajutat raspunsul.....Bafta!
DA,ciocolata poate cauza aparitia unor cosuri,dar pentru o perioada scurta de timp,iar dupa aceea ele dispar. Aparitia de cosuri mai poate fi determinata si de mult stres si oboseala, cat si mancare nesanatoasa precum chipsuri, prajeli, mancare bogata in sare/zahar si cel mai surprinzator e faptul ca, chiar si merele pot cauza asta.Ciocolata de exemplu e foarte buna cand vrei sa inveti pentru scoala si iti da oarecum o senzatie de "bine". Daca vrei sa nu-ti mi apara cosuri sa bei minim 2l de apa pe zi, fiindca si eu intr-un timp mancam multe prostii si ciocolata(in special ciocolata) si am inceput sa beau multa apa pe zi, iar in scurt timp tenul meu devenise foarte curat, fara vreo urma de cosuri.Eu nu-ti recomand nici o crema speciala(deoarece odata ce incepi sa te dai va trebui sa te dai tot timpul si imediat ce vei opri asta cosurile vor reaparea...lucrul asta li s-a intamplat la mai multe pers.pe care le cunosc si no.). Acuma depinde ce fel de ten ai si ce VARSTA ai(pentru ca la toti in perioada pubertatii ne apar cateva, ori daca esti fata, inainte cu o sapt.de menstruatie iti vor aparea niste cosuri pe fata, dar la alea sa nu le faci nimic ca dispar singure). Sper ca te-am lamurit!
sa stii ca iti urmez sfatul cu apa, chiar vreau sa beau cat mai multa apa pe zi, daca zici ca ai ten fara urma de cosuri atunci voi bea muuulta apa! mersii de ajutor!
Poate ca e din cauza alimentatiei dar nu prea cred.
Si eu am avut multe cosuri si m-am dus la doctor si mi-a zis sa merg la o farmacie si sa cer o solutie pentru cosuri. Si acum nu mai am nici un cos!
Si m-am dat cu solutia aia pe fata timp de o luna in fiecare seara inainte de culcare
Eu cred ca mai bine ar fi sa le astepti pine ele vor disparea deoarece nu are nici o legatura cu ciocolata! Mai bine sa iti cumperi creme speciale daca vrei sa le ascunzi sau retete naturale ca sa dispara pe o perioada!
eu_3300 întreabă: