| RalucutzaFarmer a întrebat:

TPU cu ce haine sa ma imbrac anul acesta am 12 ani. Funda

Răspuns Câştigător
| ELena30 a răspuns:

Te poti imbraca "bine" si la 12 ani. Trebuie doar sa ti cont de varsta ta si sa adaptezi un anumit stil personalitatii tale. De ex. la scoala poti adopta stilul casual, o pereche de blugi skinny/ slim sau chiar mai largi (depinde de ce inaltime ai) cu pantofi josi, o camasa alba mai larga si o esarfa colorata. Deasemeni poti purta jeansi slim cu un tricou funny, adidasi si o geaca de piele. In timp de iarna poti opta pentru pulovarele mai largi, blugi negri, cizme joase asortate pulovarul tau, poti accesoriza cu un lantisor vintage sau un ceas negru. Se poarta si sacourile, asa ca iti poti lua unul crem, sau o nuanta nude (este mai usor de asortat), il porti cu cizme ugg si un tricou simplu negru, jeansi skinny si un accesoriu maxi (cercei mai lungi, sau un inel mai mare). Mai da un search pe google la stilul casual, sigur o sa gasesti multe outfituri acolo pe care le poti adopta stilului tau si mai ales varstei. Sper ca te am ajutat. Funda? happy

11 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Cu haine.

| Ssshadow a răspuns:

Pai imbracate in chiloti si cu mainile in buzunar (Doamne ce intrebare)

| ByaElla99 a răspuns:

Am si eu 12 ani, dar zau, asta e o intrebare caraghioasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite:
http://suntfericita.manager.ro/......)-2175.htm
http://www.stilpedia.ro/......-paradise/

sper ca-ti sunt de folos! le mai adaptezi tu!;)
funda?:D

Răspuns utilizator avertizat
| MaryMarry04 a răspuns:

Tu chiar n ai cf?!laughing) Daca ai ajuns sa pui intrebari tampite ar trebui sa o lasi mai domol cu bautura... FUNDA?

| Flowerz a răspuns:

Voi avea si eu 12 ani pe 17 ianuariehappy dar sper ca te pot ajuta:
pai in primul rand nu conteaza cum arati, cum arata hainele de pe tine, conteaza sa te simti bine in ele
hainele nu trebuie sa fie cele mai scumpe, sa fie pe gustul tau
nu trebuie sa fie haiine de ultima moda happy parerea mea.

| Krosa a răspuns:

Pai e simplu.cand esti acasa sa te imbraci lejer, pe afara cu ce vrei dar ceva frumos. Sper sa primesc FUNDA.

| UnTriunghiEchilateral a răspuns:

Incearca sa te imbraci cu haine

| Clarissaaz a răspuns:

Ce intrebare stupidalaughing.

| AncaElla a răspuns:

Cu ce iti cumpara mamica ta!