anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, cum fac sa fiu mai frumos?
Adica, va place barbatii cu barba sau fara?
Cu parul scurt sau lung?
Cu tatuaje sau fara?
Facut (cu muschi) sau normal?
Sprancenele facute sau lasate asa cum sunt?
Zambetul cu gura deschisa sa se vada dintii sau cu gura inchisa?
Sapca sa o port normal sau data in spate?
Si daca e, mai dati-mi voi niste sfaturi, ca sa atrag cat mai multe fete.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cel mai mult conteaza fața,forma ei,daca e simetrica sau asimetrica? masculina sau feminima? prima oara vedem asta, apoi ochii si dinti,o barba inseamna masculinitate,puterea,agresivitate,violenta, ascunde asimetrica fetei ceea ce e Foarte bine,parul sa fie scurt o freza frumoasa,Sprancenele sa fie asa cum sunt doar la mijloc sa te pensezi, Zambetul cu gura deschisa demonstreaza o deschidera sincera, cu gura inchisa e cam un zambet fake,cu muschi desigur bratele mari,patratele sau sa nu ai burtica, tatuajele inseamna masculinitate sunt ok, Sapca o porti cum doresti, la spate denota un badboy, ai grija sa nu fi un fake badboy ca ele recunosc asta, partea a doua inseamna personalitate, inteligenta, o minte deschisa spre ceva noua, rationala

http://ray-tm.blogspot.ro/2017/10/cum-ne-alegem-parteneri-importanta.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa nu te mai stresezi atât de mult pe aspect. Bucura-te de anii astia.
Fii tu insuti! Atât iti spun

| TanteMarianne a răspuns:

Ba nu stiu. fiecare fata e diferita, dar exista un standard care multumeste orice femeie. eu l-am intitulat SIMPLUL MASCUL:
1sa fie barbat si sa aiba trasaturi barbatesti.

2de exemplu un maxilar bine definit

3umeri bine definiti, bicepsi bine definiti si abdomen de barbat adevarat(six pack, patratele)

4gatul unui barbat este important(ciudat) acolo unde lama nu rade parul facial perfect este o suprafata mai aspra.asta da dovada de masculinitate+un parfum barbatesc si erotic(versace eros de exemplu sau dior homme) atrag o mare parte din femelele aflate pe teritoriu.

5parul(freza ta adica). important este sa-ti stea bine.presupun ca esti tanar, atunci poti sa incerci si un stil mai salbatic.dar cel mai bine o freza clasica. parul facial, poti sa-l razi, asta e cel mai sigur. parul de pe corp(asta e important).nu trebuie sa ai pielea de bebel(la subrat e bine totusi sa o faci). Ne place un barbat cu par ingrijit si un pic aspru.(nici prea mult, dar nici nounascut gata scos din uter)

6noi femeile preferam un barbat mai inalt decat noi. aici depinde de tine. si e bine sa fie totusi cu muschi pe el(nici halterofil), dar sa fie totusi bine facut)https://www.google.at/......ps?/search ( link-ul nu stiu daca merge. NO ASTA DA BARBAT)

7sprancenele trebuie sa fie naturale, dar ingrijite. adica ai doua sprancene, nu una langa si stufoasa cat o jungla.

8tatuaje,depinde. poti sa-ti faci un tatuaj pe spate sau pe mana.

9zambetul. ne place un zambet discret si misterios cu gura inchisa.

10 sapca nu trebuie sa porti neaparat. mai bine data pe spate sau intr-o parte, daca ai vrei neaparat sa porti sapca.

11 foarte important este si curul.da da bucile. e bine sa fie bine definite.

12imbraca-te normal.nu trebuie sa fi tot numai armani, dior, YVS, gucci etc...Nu trebuie sa fii nici ultim cocalar sau moș de la azilul de batrani. Imbraca-te simplu.pe multe femei(mai ales alea tinere) le farmeca atunci cand un baiat poarta camasa in carouri,sau tricouri cu anchior in V(dar vezi sa nu fie anchiorul prea adanc,da prost).Sa nu te puna spinu dracu sa porti vreun rozomovism(tricou roz si mov bonbon) sau un verde neon). e bine sa te imbraci in culori gen grena,sau verde inchis,albastru inchis,negru! poarta blugi normali. sa NU fie din aia pe picior de mai au nitel si plesnesc de pe tine.

no sper ca ti-am fost de ajutor. acum depinde si de caracterul tau. fi amabil,fi dragut,fa complimente, poti si sa le tachinezi un pic, contacul fizic este important(dar vezi sa nu pari un pedofil libidinos). poti sa fii si un pic rebel, daca te pricepi la glume poti sa glumesti(doar daca te pricepi), fi hotarat, dar si intelegator si flexibil. In rest iti mai trebuie si noroc... No bun mult noroc.

| Venusgirl a răspuns:

Barbatul meu ideal ar arata cam asa:
Fara barba (depinde de fapt de forma fetei), cu par scurt, coafura la moda, cu tatuaje, cu un corp frumos antrenat (relief), cu sapca purtata la spate, sa aiba stil, cu zambetul mare (insa nu la toti baietii le sta), fara sprincene facute (n-as vrea deloc sa arate ca o fata). https://s7.favim.com/orig/150727/boy-grunge-icon-pale-Favim.com-3019177.jpg cam asa ar arata baiatul viselor mele