| edda a întrebat:

TPU cum scap de punctele negre de pe nas si cum sa am o fata curata? Funda, pls.

7 răspunsuri:
| Sharpe008 a răspuns:

Cu apa si sapun

| x3Lavatza a răspuns:

Exista creme speciale pentru cosuri,puncte negre, bube, etc, Nu prea stiu cum se numesc, cauta si tu... sper ca te-am ajutat

| tooteu a răspuns:

Le storci bine pe toate, dupa te speli pe fata si dai cu cremawinking

| Dany012 a răspuns:

Eu zic sa le storci bine, dupa aceea dai cu putina vata cu spirt si tii pe nas 5 minute, sper ca te-am ajutat

| Casandra88 a răspuns:

Pai pentru inceput poti folosi un exfoliant pentru fata iar apoi iti poti face o masca din albus de ou pe care o pui pe zona cu punctele negre sau mai poti folosi o lotiune de la Clean&Clear ca cel din imagine http://www.e-cosmetic.ro/......0-ml.html. Daca vrei sa afli mai multe lasa-mi un mesaj. pupici

| StamateAlina1987 a răspuns:

In primul rand nu le sparge ca iti raman semne.
Trebuie sa ai o curatare zilnica a tenului cu produse de calitate pentru a scapa de excesul de sebum care ajuta formarea punctelor negre si cosurilor.
Eu folosesc pentru curatarea zilnica a fetei creme naturale pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Cand aveam multe cosuri si puncte negre am fost la un doctor f bun si f scump si mi-a zis sa caut sa cumpar produse pe baza de ulei de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Am scapat de cosuri si acuma am un ritual zilnic de curatare a tenului doar cu cremele de la Thursday Plantation pentru a opri excesul de sebum.

Întrebări similare