| AissataElena a întrebat:

TPU! Urgent, numai rezist, toate fete poarta pantaloni scrti, iar eu nu pot purta pentru ca sunt prea grasa la picioarre, dar si la burta, bine unele dintre prietenel mele sunt si ele grase si poarta pantaloni scurti, dar mie imi este rusine!
intrebarea este: ce sa fac sa dau jos din burta si piciare!?! Repedee TPU
Funda cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Oanna96 a răspuns:

Sincer, este foarte greu sa dai jos burtica sau de la picioare. Poti sa alergi, sa urci scarile si sa le cobori daca ai unde.incearca sa ti un regim cu salata. Iaurtul desi contine grasimi ajuta la slabit dar alege-l pe cel cu cele mai putine grasimi.Nucile, ajuta la slabit.Iti recomand exercitiile pilates, fa'le pe cele pentru incepatori, o sa te ajute foarte mult. Poti sari coarda, pana si asta ajuta la slabit.Cauta pe net niste exercitii special pentru picioare. Poti sa faci si aerobic. Daca ai posibilitatea sa faci inot este foarte bine, o sa slabesti foarte mult. Sper ca te-am ajutat. Spor la lucru

3 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

In primul rand ai putea sa iti iei bermude (http://oakwoodcleaners.com/......36x431.png ) sunt mai lungi si ascund mai multe. Negre sau cu dungi verticale, pentru a alungi si subtia optic picioarele.e
Burtica o ascunzi cu un top cu peplum, un tricou mai lung si larg ori o camasa lejera. Nu lua chestii din materiale prea mulate.
Daca vrei sa slabesti trebuie sa tii regim ( sa mananci putin si des, sa nu mananci :prajeli, dulciuri, fast food, sucuri, paste, sosuri, patiserie. Sa mananci : fructe si legume, carne de pui sau peste fiarta ori la gratar, iaurt simplu degresat, mezeluri slabe, oua fierte, nuci, alune si seminte), sa bei minim 2 litri de apa pe zi si sa faci sport (orice : sala, alergari, plimbat cu bicicleta, baschet, inot etc) macar de 3 ori pe saptamana.
Daca iti permiti apeleaza la masaj.
Daca asculti ce am zis eu in doua saptamani o sa vezi diferente.

| dianainsta01 a răspuns:

Nu vei primi nici un raspuns pe care nu il stiai deja. fa foarte mult sport si tine un regim strict. bea apa. regulile de baza. daca nu esti multumita cu corpul tau pur si simplu fa o schimbare. e asa greu sa renunti la dulciu, paine si fast-food si sa alegi o ora in parc...

| capricc a răspuns:

ITi faci frumos un program de exercitii in care incluzi cardio si exercitii la saltea. Poti da cateva ture de bloc dupa care sa vii sa lucrezi acasa la saltea http://fucsia.ro/......-picioare/