anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, vreau și eu sa știu ce am greșit de ma refuza fetele. Ma descriu :
1, 76 înălțime;
Ochii maro închiși spre negri;
Fata ovala;
Am o ureche mai mare, una puțin mai mica(una a lui mami una a lui tati laughing).
Nasul nu știu cred ca e drept.
Am un dinte dat puțin in spate;
Dinții sunt putini galbeni.
Sprâncenele făcute;
Fără barba.
Am parul chel in părți și scurt in mijloc.
Ma imbrac binisor.
Sunt puțin timid.
Sunt 1, 76 cm x 60kg. Sunt slab?

Totuși nu știu, se uita multe fete când merg pe strada.

Spuneți-mi ce am greșit in mine și încerc sa ma schimb. Vreau sa am mai mult succes cu fetele.
FIȚI SINCERI, NU MA SUPĂR.
Vreau sa devin irezistibil

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, esti mult prea mic de inaltime!
Iar dintii galbeni, spun clar ca nu prea le ai cu igiena bucala, posibil mirosindu-ti gurita chiar.

| Andrei7Zz a răspuns (pentru Violleta2022):

Mult prea mic de inaltime cu 1, 76? Nu e mic.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei7Zz):

Ba da, este un barbat micut de statura la 1.76m!
Eu ca femeie am 1.74 m...
Un barbat inalt este este 1.82m asa cum cer si standardele pentru modelele foto. Iar unul foarte inalt, este peste 1.90m

| Frank51 a răspuns:

Oho, stai linistit ca o sa te mai respinga multe.Nu pune la suflet, e simplu, daca vrea ceva de la tine vorbeste cu tine si o sa tina legatura. Daca nu, next. Trateaza-le cu indiferenta, pentru ca ele vor sa se simta superioare. Uite, pariez pe 100 de lei, ca din urmatoarele 10 fete cu care vorbesti, una dintre ele o sa tina legatura cu tine. Important este sa nu o faci pe site-uri de socializare, clar ca acolo nu ai sanse. Iesi in oras, in parc, cu prietenii la un suc, la petreceri, eu asa am cunoscut ultimele 3-4 fete, din care doar cu una mai tin legatura.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Era mai ușor să pui o poză, lol

| Lioana a răspuns:

Foarte mult conteaza comportamentul. Altfel la aspectul fizic ai putea sa corectezi urmatoarele:
Poti sa-ti pui aparat dentar pentru a indrepta acel dinte dat in spate si foloseste o pasta de dinți care albeste dintii. Foloseste-o zilnic.
Ai mai putea sa faci un sport.
In legatura cu comportamentul, trebuie sa stii sa vorbesti cu o fata. Fii natural, vorbeste despre preocuparile tale dar intereseaza-te si de preocuparile ei. Daca aveti preocupari comune asta va poate apropia mult. Fii empatic, asta conteaza foarte mult. Timiditatea nu ti-o permiti. Scapa de ea. Ai incredere in tine si asta se va vedea in atitudinea ta.

| xerxes1 a răspuns:

Poate iti miroase gura, ai vocea pitigaiata, privirea fixa ca a bolnavilor mintali, de unde sa stim noi resul detaliilor?

| utilizatornou18 a răspuns:

N-ai greșit cu nimic poate la partea cu mami si tatihappy posibil ca esti prea Mamos..ai răbdare când n-o sa te aștepți o sa ai marea surpriza. In rândul tinerilor contează mult aspectul gen: freza făcută mereu in sus și cu tot felul de modele, pensatul, stilul vestimentar tipic șmecherilor alb negru cu scris, hainele de firma dacă e posibil schimbat zilnic, telefon iPhone mersul in locuri mai scumpe( asta atrage) parfum și deodorant cât sa rămână toți fără aer mereu, poze cu masini scumpe cu flori sau in grup. Cam cu astea atragi fetele „pustoaicele" din ziua de azi. Mult conteaza si felul in care vorbesti si te Comporti. Ai nevoie de Mult curaj pana o dai in nesimtirebig grin serios daca esti prea timid se plictiseste fata. Se tine mult contactul vizual cu fetele si nu se scuipa pe jos daca iesi cu vreuna(asta fac multi) crede-Ma ca si daca ai avea dintii galbeni ca stelele tot sunt persoane care sa te accepte si sa te Placa pentru felul tau de a fii! Arata-te interesat, comunica mult fie pe Facebook sau Instagram WhatsApp. Pune-ti poze de la Strand cu tine, fi cum simti tu. O sa dai si tu de fete la momentul potrivit

| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns:

Da e adevarat oricine prima data se uita la aspectul fizic, dar asta nu conteza crede-ma pentru ca apoi va descoperi ce fel de persoana esti prin comunicare si comportament. Tu trebuie sa nu mai fii timid, sa ai incredere in tine si cand iti place de cineva zi direct sa nu iti mai fie frica asta este suntem refuzati in viata, dar trebuie sa continuam cu capul sus pentru ca si noi am refuza la randul nostru daca persoana de sex opus nu ar fi ceea ce ne dorim, pentru ca fiecare are un model in minte de om pe care il vrea alaturi, am refuza-o. Asa ca treci cu capul susu fii ambitios si ai incredere ca Dumnezeu acolo susu are pus de o parte ceva pentru fiecare.

| andreeaaa7655788655t7u8i a răspuns:

Vrei sa arăti bine? Pentru niste fete care probabil nu o sa tina legatura cu tine? Daca vrei genul ala de fete, ai multe comentarii care iti spun ce să faci. Dacă vrei sa iti găsești o iubită sau ceva care să fie mai putin superficial nu scuipa pe strada sau trata fetele cu indiferența. Chestia asta cu indiferența, cu "ele vor sa fie superioare" mi se pare o prostie. Mai de grabă as iesi afara cu un băiat care nu are cele mai scumpe haine si nu foloseste cele mai scumpe parfumuri decat cu unul care ma trateaza cu superioritate si nu ii pasa de cum mă simt in jurul lui. Iesi afara, baga-te in seama cu fetele mai ales dacă iesi u un grup mai mare. Fetele adora sa fie bagate in seama si dacă găsești una mai timidă si o faci sa se simtă bine in jurul tau, ai dat lovitura. Nu mai fi timid. Încrederea de sine e super atrăgătoare dar nu fi genul ala de arogant care ii judeca si barfeste pe altii. La aspectul fizic incearca sa iti faci o tunsoare noua, dar ceva relativ usor de intretinut sa nu fi genul ala de baiat care isi face freza numate de ora fimineata si de fiecare data cand trece prin fata unui geam isi da cu mana ptin par sau ceva. Daca ai o monospranceana penseaza-te intre sprancene dar nu exagera cu pensatul sprâncenei propiuzise. Incearca sa te apuci de un sport, sau sa mergi la sala(fetelor chiar le plac băieții care merg la sala chiar dacă deocamdata nu esti nustiuce musculos). Fi activ pe retele sociale dar nu pune poze in disperare pe insta sau Facebook. Fi tu insăți dar fi cea mai buna versiune a ta. Te pup si succes