| anytimeanywhere a întrebat:

TPU:X de unde pot lua crema depilatoare? ce pret are? funda+vot la toti

Răspuns Câştigător
| Biu90 a răspuns:

De la farmacie de la 1o lei in sus

10 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Cremele depilatoare le gasesti la hipermarketuri, supermarketuri, farmacie.Sunt bune cele de la Farmec, ElmiPlant, Gerocossen si Veet. Preturile pot varia intre 8 lei-40 lei.
Cea de la Farmec si ElmiPlant sunt cele mai ieftine intre 8 lei - 15 lei, cele de la Gerocosen tot cam asa(poate putin mai mult) iar cele de la Veet sunt cele mai scumpe.Pot ajunge de la 20 lei -40 lei dar sunt eficiente si rapide.

| valThina a răspuns:

Crema depilatoare o poti cumpara di supermarketuri happy o gasesti la raionul cu produse cosmeticehappy pretul este intre 12 lei si 35 lei happy cam asahappy

| DyaElla a răspuns:

De la magazin, farmacie, marketuri, comenzi la avon sau alte firme... cazesti creme incepand cu 10 lei sau chiar pana la 25 lei. In functie de pret calitatea e aceeasi

| nicoleta01 a răspuns:

Gasesti la orice magazin, market. in jur de 10-20 de lei sau mai mult in functie de firma

| clau25 a răspuns:

Cremele depilatoare se gasesc in hipermarket, supermarket, farmacie. mai poti cumpara de pe internet din farmacii online sau de la avon. pretul este intre 10-40 lei depinde de firma. bye

| BeatriceMocanu a răspuns:

Buna, pai eu imi iau de obicei la 8 lei sau 10 lei, le gasesti la orice magazin, dar eu te sfatuiesc sa le iei de la supermarkete. sunt mai de incredere :*
pup, funda?:X

| Rockărița a răspuns:

Eu iti spun daca ai peste 14 ani sa te inscrii la avon.acolo sunt cele mai bune creme,oje, genti, farduri si altele.norocwinking

| xAbb a răspuns:

Poti lua de la aproape orice magazin tongue Eu stiu ca este pana in 10 lei desi se poate sa cumperi si mai scumpe tongue

| coloor a răspuns:

De la avon, nu e foarte scumpa.big grin

| ioana02 a răspuns:

Din cate stiu eu, cremele de la Farmec(marca) sunt cele mai ieftine si le gasesti la orice supermarket.Pret:in jur d 8 lei.

Întrebări similare