Cremele depilatoare le gasesti la hipermarketuri, supermarketuri, farmacie.Sunt bune cele de la Farmec, ElmiPlant, Gerocossen si Veet. Preturile pot varia intre 8 lei-40 lei.
Cea de la Farmec si ElmiPlant sunt cele mai ieftine intre 8 lei - 15 lei, cele de la Gerocosen tot cam asa(poate putin mai mult) iar cele de la Veet sunt cele mai scumpe.Pot ajunge de la 20 lei -40 lei dar sunt eficiente si rapide.
Crema depilatoare o poti cumpara di supermarketuri o gasesti la raionul cu produse cosmetice pretul este intre 12 lei si 35 lei cam asa
De la magazin, farmacie, marketuri, comenzi la avon sau alte firme... cazesti creme incepand cu 10 lei sau chiar pana la 25 lei. In functie de pret calitatea e aceeasi
Gasesti la orice magazin, market. in jur de 10-20 de lei sau mai mult in functie de firma
Cremele depilatoare se gasesc in hipermarket, supermarket, farmacie. mai poti cumpara de pe internet din farmacii online sau de la avon. pretul este intre 10-40 lei depinde de firma. bye
Buna, pai eu imi iau de obicei la 8 lei sau 10 lei, le gasesti la orice magazin, dar eu te sfatuiesc sa le iei de la supermarkete. sunt mai de incredere :*
pup, funda?:X
Eu iti spun daca ai peste 14 ani sa te inscrii la avon.acolo sunt cele mai bune creme,oje, genti, farduri si altele.noroc
Poti lua de la aproape orice magazin Eu stiu ca este pana in 10 lei desi se poate sa cumperi si mai scumpe
Din cate stiu eu, cremele de la Farmec(marca) sunt cele mai ieftine si le gasesti la orice supermarket.Pret:in jur d 8 lei.