anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tpuuuuu, va rog sa ma ajutati! :* deci : vreau sa-mi spuneti care creme anticelulita sunt mai bune, cele cu efect care raceste sau care incalzeste? Si daca isi fac efectul... Mai multe detalii. Dau funda la raspunsul cel mai amplu si cel mai detaliat.

Răspuns Câştigător
| Blondddddddaaaaaa a răspuns:

Pentruu celulita sunt bune cremele care incalzescc si ustura, nu toate isi fac efectul. iti recomand o crema CelluFight, ma dadeam eu cu ea in vara si mi-a trecut :*. Sau mai sunt diferite tratamente, mastii, care le poti face si tu in casa :*, ca de exemplu :
Zatu de la cafea, intarit, il dai pe zolene cu celulita si acoperi cu o folie si ti 15 minute cam asa :*, si bea multa apaa :*. Cauta pe net, eu mi-am intrebat antrenoarea la sala, si daca faci sala scapi mai usor de celulita :*. Sper ca te-am ajutatt, baftaa :*. Pupppp.

| LoriLoL a răspuns (pentru Blondddddddaaaaaa):

Si cum vine asta cu zatul de cafea? dispare in mod miraculos celulita daca il tii pe piele? LOL mai degraba maseaza zona cu el.dar are efect aproape 0 dupa parerea mea.nu mai fiti asa credulihappy

| Blondddddddaaaaaa a răspuns (pentru LoriLoL):

Cum sa iti zic eu tie, sa intelegibatting eyelashes, eu nu sunt ' credula ' tocmai laughing). Intreaba si tu pe cineva care stie, eventual, la sala, la saloane, de masaje undeva. Zatu ala de cafea, pe o perioada, depinde, cata celulita ai, o luna 2, disparee. da se maseaza dar dupa se pune folie :*.

Din cate observ esti in afara subiectului, nici tu nu crezi ceea ce ai spus.nu-i nevoie sa intreb in saloane pentru ca lucrez in propriul salon.in fine

| Blondddddddaaaaaa a răspuns (pentru LoriLoL):

Sunt in afara subiectului, zici? laughing inseamna ca esti obosita :*. Ti-am raspuns exact ce ai intrebat :*. Bravo ca ai salon :*. Pa.

Si needucata pe deasupra!

6 răspunsuri:
| LoriLoL a răspuns:

In mod normal ar trebui sa incalzeasca.