Pentruu celulita sunt bune cremele care incalzescc si ustura, nu toate isi fac efectul. iti recomand o crema CelluFight, ma dadeam eu cu ea in vara si mi-a trecut :*. Sau mai sunt diferite tratamente, mastii, care le poti face si tu in casa :*, ca de exemplu :
Zatu de la cafea, intarit, il dai pe zolene cu celulita si acoperi cu o folie si ti 15 minute cam asa :*, si bea multa apaa :*. Cauta pe net, eu mi-am intrebat antrenoarea la sala, si daca faci sala scapi mai usor de celulita :*. Sper ca te-am ajutatt, baftaa :*. Pupppp.
Si cum vine asta cu zatul de cafea? dispare in mod miraculos celulita daca il tii pe piele? LOL mai degraba maseaza zona cu el.dar are efect aproape 0 dupa parerea mea.nu mai fiti asa creduli
Cum sa iti zic eu tie, sa intelegi, eu nu sunt ' credula ' tocmai ). Intreaba si tu pe cineva care stie, eventual, la sala, la saloane, de masaje undeva. Zatu ala de cafea, pe o perioada, depinde, cata celulita ai, o luna 2, disparee. da se maseaza dar dupa se pune folie :*.
Din cate observ esti in afara subiectului, nici tu nu crezi ceea ce ai spus.nu-i nevoie sa intreb in saloane pentru ca lucrez in propriul salon.in fine
Sunt in afara subiectului, zici? inseamna ca esti obosita :*. Ti-am raspuns exact ce ai intrebat :*. Bravo ca ai salon :*. Pa.
Si needucata pe deasupra!
Boboo_7319 întreabă:
Georgian1992 întreabă: