| JustBeFree a întrebat:

TPUUUUUUUUUUU, HI! Sunt noua pe aici si as avea o intrebare, asa ca intre fete mai mult. Am parul destul de lung si sunt o fata foarte simpla. Sa zicem ca vreau sa schimb cu totul look'ul meu. Ma gandeam la un par scuurt, gen Rihanna. dar faza e ca. nu prea stiu cu ce haine ar merge! Cineva are vreo idee? Fundita baby happy

Răspuns Câştigător
| AddXf a răspuns:

Ok. this is hard. depinde si ce stil vestimentar portiu ( rock, "normal", etc). Dar, in fine. Poti asorta aceasta tunsoare, mai ales acum vara, cu niste pantaloni scurti de blugi, deschisi la culoare si un tricou cu umarul lasat cu o imagine funny pe el. Acum, depinde, ar arata super daca te-ai imbraca mai mult in blugi, tenesi, stii tu, caci in fusta nu ai arata bine deloc happy >> deci, dezlantuie-ti imaginatia! laughing funda?/ baftaaa big grin

2 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Parul indiferent ca e lung sau scurt se potrivese cu orice fel de haine. Depinde ca tie sa iti placa. Nu vrei sa incerci ceva de genul Sore la par? Bafta!

| Silvy14 a răspuns:

Salut! Pai eu asi zice niste pantaloni scurti albi si un tricou gri lung... daca preferi o rochie albastra si cu o curea neagra...parerea mea nu stiu daca ti-ar place dar asta cred ca s-ar potrivi!