Crystal de la Rexona... e f bun in plus hainele nu raman patate si te simti fresh pe toata durata zilei
Funda?
Si eu am aceeasi problema. majoritatea oamenilor se confrunta zilnic cu acest lucru.eu folosesc lady-speed stik cu aloe vera si e foarte eficent dar mai intai trebuie sa te speli ca sa fie folositor. Sper ca te-am ajutat. ps : nu te descuraja incearca sa nu manaci sare, provoaca multa transpiratie
Antiperspirant pentru asa ceva nu cred ca gasesti. incearca cu bicarbonat de sodiu. daca vrei un antiperspirant eficient impotriva mirosului i-ti recomand un rollon sau deo de la body series amway
Din cate am incercat pana acum cel mai de efect este Garnier Mineral, plus ca il poti folosi odata la 48 h si chiar e foarte eficient! Sa nu mai vorbim si de raportul calitate/pret care e foarte ok!
@ anime. fac dus in fiecare dimineata si seara, deci nu spalatul este problema. cred ca este o problema genetica. si tatal meu pateste la fel. nu este problema de miros sau mai stiu eu ce - ca nu miros niciodata a transpiratie. mie nu imi place ca am senzatia aceea de ud! :-s