| neanicu a întrebat:

Transpirati repede vara?

16 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Depinde de ce ocupatie am. dar in general. fac dus in fiecare zi si ma dau cu protectie impotriva mirosurilor uratehappy

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu.Doar daca e foarte cald, canicula si daca fac sport.

| ♥.Sagemix a răspuns:

Nu chiar. happy

| Petronela a răspuns:

Da

| ♀ кɨđµ°♀ a răspuns:

Nop...surprinzator,dar nu.

| Laura_9657 a răspuns:

Eu una nu transpir repede vara pentru ca asa sunt eutongue Am mostenit asta de la parinti mei happy

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Da. Foarte repede, prea repede. cryingsad

| nuamPleaca a răspuns:

Da, dar depinde si cum am parul. De ex acum am parul lung si numai pot de cald laughing
Pana maine trebuie sa ma tund, dar depinde si de organism happy

| JustMe_2928 a răspuns:

Nu

| Meil a răspuns:

Asta depinde de organismul fiecaruia.Eu.da transpir destul de repede, si e cam naspa.

| cretzoo a răspuns:

Asta depinde de metabolismul tau si de cantitatea de sare care iti ajunge in corp. eu transpir doar cand fac efort... dar soramea transpira non-stop in palma... mie imi plac lucrurile dulci ei doar lucrurile sarate

| cornel a răspuns:

Depinde. daca alerg transpir. dar si cand stau jos transpirhee hee

| claudia_7744 a răspuns:

Da mai ales cand sunt fff multe grade cam cum era acum vreo 2 sapt.transpir repede dar numi miroase transpiratia ca la altii. folosesc si mult deodorantlaughing oricum sunt zile cand fac si 3 dusurihee heenu de miros cat de caldura:-s

| selef a răspuns:

Da.

| dhraqull a răspuns:

Moderat, folosesc protectie dar transpir pe restul corpului.Nu prea suport caldura si vara mereu ma gasesti undeva unde e intuneric si rece, asa sunt eu.Trebuia sa ma nasc in Finlanda.

| ronin33dan a răspuns:

Daca nu transpiri esti bolnav, daca transpiri prea mult iar esti bolnav, depinde in ce situatie!

Întrebări similare