| apaplata_7449 a întrebat:

Tratamentul nuantator pentru parul blond de la avon cat trebuie sal tin in par? mi l-am cumparat si la instructiuni scrie doar atat http://www.avon-shop.ro/......-3124.html

deci cat sa-l las?

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Incantata sa te ajut! Acest nuantator de la avon tine cam 20-30 de spalari si imi place pentru ca am vazut ca da o culoare frumoasa si nu e ca si cum te-ai vopsi, adica parul nu este att de degradat!

Din cate stiu eu, un nuantator nu iti poate deschide culoarea naturala a parului (sau pe cea vopsita). De obicei, acesta se aplica pentru a intensifica culoarea naturala, pentru a-i da stralucire sau reflexii. De ex: pe un par saten deschis, se poate aplica un nuantator visina putreda de ex, si parul tau eventual se va inchide putin la culoare si va avea acea reflexie movulie.
Acel nunatator dela avon trebuie aplicat seara(inainte de culcare )
dupa care dimineata se poate face dus!
Si zeama de lamaie este f buna numai ca trebuie avuta grija pentru ca in timp decoloreaza.

7 răspunsuri:
| apaplata_7449 explică:

Da m-am uitat si pe sticla si pe cutie si nimica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu nuantator de la avon. este foarte bun. trebuie sa-l aplici seara inainte de culcare dar sa nu te speli pe cap. se aplica 2-3 zile la rand si abia apoi te speli. eu mi-am facut cateva suvite si arata foarte bine:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am facut cu acest nuantator zilnic timp de 2 saptamani in fiecare seara inainte de culcare. dimineata imi aranjam parul cum vroiam si odata la 3 zile ma spalam pe cap.nuantatorul nu e ca si vopseaua de par. sa il tii cateva minute si sa clatesti dupa aceea.il lasi acolo tongue tine 20-30 de spalari cum zice si malvina si parul arata minunat. cel putin al meu...are o culoare ft frumoasatongue...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog sa ma ajutati si pe mine. eu l-am folosit o saptamana dar acum 3 luni si culoarea inca nu a iesit(sunt multe spalari de atunci). sincer nu imi mai place culoarea acesata si vreau sa scap de ea. stiti cumva vreo metoda sa imi inchid nunata la par inapoi?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuantatorul asta de la avon deschide la culoare si parul brunet sau e doar pentru nuantele de blond?

| Kathleya a răspuns:

Ai incercat sa vezi daca scrie ceva pe sticla? eventual il poti tine cam 15 min cat un nuantator normal

| geodiva a răspuns:

Eu am folosti nuantatorul in Mai si parul meu este la fel. Daca nu ma mai tundeam nu mai disparea culoare. Tine la fel ca o vopsea si nu cred ca poti sa-l scoti doar spalandu-te