Incantata sa te ajut! Acest nuantator de la avon tine cam 20-30 de spalari si imi place pentru ca am vazut ca da o culoare frumoasa si nu e ca si cum te-ai vopsi, adica parul nu este att de degradat!
Din cate stiu eu, un nuantator nu iti poate deschide culoarea naturala a parului (sau pe cea vopsita). De obicei, acesta se aplica pentru a intensifica culoarea naturala, pentru a-i da stralucire sau reflexii. De ex: pe un par saten deschis, se poate aplica un nuantator visina putreda de ex, si parul tau eventual se va inchide putin la culoare si va avea acea reflexie movulie.
Acel nunatator dela avon trebuie aplicat seara(inainte de culcare )
dupa care dimineata se poate face dus!
Si zeama de lamaie este f buna numai ca trebuie avuta grija pentru ca in timp decoloreaza.
M-am facut cu acest nuantator zilnic timp de 2 saptamani in fiecare seara inainte de culcare. dimineata imi aranjam parul cum vroiam si odata la 3 zile ma spalam pe cap.nuantatorul nu e ca si vopseaua de par. sa il tii cateva minute si sa clatesti dupa aceea.il lasi acolo tine 20-30 de spalari cum zice si malvina si parul arata minunat. cel putin al meu...are o culoare ft frumoasa...
Ai incercat sa vezi daca scrie ceva pe sticla? eventual il poti tine cam 15 min cat un nuantator normal
Eu am folosti nuantatorul in Mai si parul meu este la fel. Daca nu ma mai tundeam nu mai disparea culoare. Tine la fel ca o vopsea si nu cred ca poti sa-l scoti doar spalandu-te