| ThinkPink a întrebat:

Tre' sa fac comandala Avon, si vreau sa comand din colectia de parfumuri Ice Sheers, si am de ales intre:Apa de toaleta Luscious(galben), Apa de toaleta Refreshing(verde) si Apa de toaleta Delicious(mov). Stiu ca pot sa simt aroma pe pagini, dar revista mi-a dat-o cineva si i-a cam trecut aromabig grin
deci va rog, ajutati-ma urgent, pe care ziceti sa-l aleg, daca se pricepe cineva, va rog sa imi raspunda, daca e de la Avon, si mai bine, mersi
Funda!

Răspuns Câştigător
| Madalina1455684 a răspuns:

Cel mov.Sunt reprezentanta si stiu cum miroase.Alegel pe cel mov.

9 răspunsuri:
| Sapphire a răspuns:

Mie mi-au placut primele doua.

| beka a răspuns:

Verde verde verde verde! 100%love struck

| Carlaaa a răspuns:

Alege-l pe cel refreshing pentru ca e vara si are un miros racoritor.
Si se potriveste mai bine acum vara. In plus are un miros placut.
* parerea mea si se poate tine sau nu cont de ea.

| LittleDrop a răspuns:

Buna!
mie imi pllace mai mult aroma cea mov... mi-am comandat luciu de la pag mov.big grin
depinde ce`ti place... sunt minunate toate aromele.depinde de preferintele talehappy

Răspuns utilizator avertizat
| Georgiiiii a răspuns:

Mie una imi place apa de toaleta delicious (cel mov) dar si cel verde miroase bine.acum depinde si de gusturi (poate tie iti place altceva>big grin

| x_7728 a răspuns:

Eu le-am testat pe toate, si cel mai mult imi place refreshing [ verde ] miroase mai bine decat celelalte doua.

| inna_8493 a răspuns:

Eu am ales Delicious (mov) pentru ca persista mai mult!(parerea mea) si crede-ma ca nu regret.Toate prietenele mele vor acum laughing. Si ele sunt foarte pretentioase cand e vorba de un parfum! Deci ti-l recomand! Acum e decizia ta!:*

| D3l a răspuns:

Daca tot folosesti produse Avon, de ce nu esti chiar tu Reprezentant Avon?
Ti-ar placea sa-ti primesti produsele preferate direct la tine acasa, oriunde in tara, in 2 zile? Nu esti conditionata de nimic, nu platesti nicio taxa de inscriere/retragere. Practic…ai doar de castigat!
Cum ar fi sa mai ai si reducere la propria comanda? Si o data la 3 saptamani sa primesti cate un cadou din partea Avon?
Daca vrei sa-ti dezvolti afacerea, sa fie cu adevarat un job part-part-time, sunt sigura ca ai prieteni, colegi, fosti colegi, vecini, rude, cunostinte care folosesc produse Avon. Asa este sau locuiesti cumva pe o insula pustie? laughing
Vrei sa-ti cumperi produse Avon si sa nu dai nici un ban pe ele si in plus, sa-ti mai ramana si banuti in buzunar? Ai discount pe comanda ta de la 15% pana la 30%. Vrei sa fii sigura ca mereu vei primi cadouri in colet?
Trebuie doar sa iti doresti! Daca esti o fire sociabila, comunicativa si serioasa, nu mai ai de ce sa stai pe ganduri.
Vei depune minimum de efort si vei obtine maximum de satisfactie. Este o activitate care te va ajuta pe viitor nu doar din punct de vedere al CV-ului, ci si ca dezvoltare personala. Merita sa incerci pentru ca nu te costa! :X
Ce zici? Nu ai ce pierde, merita sa incerci, caci ai doar de castigat.

Daca vrei sa incerci si tu, daca ai anumite nelamuriri si ai nevoie de sfaturi si de pregatire, da`mi add d3lia. avon si`ti voi raspunde la intrebari. Sunt multe chestii de discutat, pe care e posibil sa nu le stii. Pentru a le afla, nu ezita sa ma contactezi!
Pupici!:*