Buna :] nu trebuie, nu zice nimeni ca trebuie :] nici eu nu prea sunt adepta lucrurilor astea Esti frumoasa, niste farduri nu-ti aduc frumusetea, doar ti-o contureaza:]
Machiajul este o artă care, aplicată corect, te poate face să arăți mai bine decât ești tu în mod natural. Totuși, dacă n-o stăpânești, mai bine nu te machiezi. Rateurile sunt oribile. Succes!
Personal nu mai suport femeile machiate. Am inceput sa le privesc ca pe ziduri cu multa tencuiala.
PS: care are curajul sa ne trezim dimineata unul langa altul in pat ? ups, uitasem. sotii sunt exclusi mereu din lista barbatilor care trebuie sa se bucure. Dar cel putin ar trebui sa ne lasati sa va vedem cum sunteti. Ca deh nici noi nu ne punem chiloti cu bureti.
Cred că cel mai bine este să fii naturală, chiar dacă acest lucru nu prea este luat în considerare, iar băieţii din ziua de azi găsesc frumuseţea şi în rimel, fond de ten, fardurii etc.
sper că ţi-am fost de folos. :*
Intelep ai mai gandit. Nota 10 de la mine frumoaso! (machiajul a devenit moda nu necesitate deci bine ai face sa fi naturala, aia e frumusete originala si nu prostii)
Nu toti baietii sunt atrasi de tona de rimel de pe fata ta. Unii poate ca suntem interesati mai mult de felul de a fi al persoanei si suntem scarbiti de fetele care nu stiu decat sa-si evidentieze calitatile fizice. Cine te va place, te va place asa cum esti tu.
Depinde...Cel mai bine ar fi sa nu te machezi si sa fi naturala (parerea mea)...Dar arata foarte bine si fetele machiate daca nu sunt pitipoance sau centuriste.
Succes!
Nu e numadecit sa te machiezi, fardurile iti pun in evidenta frumusetea, mai mult ele iti astupa defectele si te incurajeaza.Dar totusi orice om e frumos in felul sau.