Da trebuie! ..Am pisica deci nu vorbesc din necunoscute...deoarece ea lingandu-se mereu capata un miros urat si o textura grasa a blanii.Nu mai are blana aceea stralucitoare si moale.
Depinde de pisica. Daca ai o pisica cu multa blana, trebuie intretinuta si se face baie. Daca ai o pisica cu blana scurta nu merita sa-i mai faci baie, poti folosi o perie mai groasa si un gel antipurici.
Depinde ce rasa este. Pisicile cu mult par, trebuie imbaiate, pieptanate, etc.Necesita mai multa ingrijire... daca ai o pisica cu blana mai scurta, poti sa o piepteni doar, si sa folosesti o solutie antipurici/zgarda antipurici
De ce nu? Sa fie curatica si mumusica! (K), Fratele mamei cand era mai mic еще isi spala pisica, si ei pisicii(nicio rasa) placea
Nu prea cred ca este necesar sa ii faci baie unei pisici deoarece 90% din viata o pisica numai se spala deci cred ca ar trebuie doar sa o periezi si sa ii pui o zgarda anti-purici.
Eu si sora mea ne spalam motanul. Chiar daca pisicile se spala, ele nu pot ajunge peste tot. Ai grija doar sa nu-i intre apa in urechi, foloseste un sampon special pentru pisici si inchide geamurile cat e ud/a ca sa nu raceasca. O sa vezi cata mizerie iese din el/ea si ce blana moale o sa aiba dupa aia.