| Cristina_2136 a întrebat:

Trebuie sa merg la cumparaturi saptamana asta...si ma gandeam sa-mi iau o rochita "de strada", niste blugi lungi de vara, un maieut... ce culori se mai poarta sezonul asta? Dar imprimeuri? pentru hainele mentionate mai sus...

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Rochita de vara poate fi oricat de colorata vrei tu.Alege niste culori pastelate(ca sa nu te pape soarele de vie), blugii pot fi albi/gri iar maieutul poate fi cu tot felul de imprimeuri din desene animate viu colorate

3 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Mov, galben, verde, indigo (mov amestecat cu putin albastru) ...vara se poarta culori vii...

lolita
| lolita a răspuns:

Totusi este vara, eu te-as sfatui sa-ti iei mai bine niste pantaloni albi sau gri de in, daca vrei totusi blugi neaparat sa fie scurti sunt mai de efect. albastru, bleu, roz pal, galben, lila, sut culuori foarte faine de vara.

| cristina93 a răspuns:

Rochita in dungi colorate, blugi albi sau gri, negri nici intr-un caz, pentru vara, iar culori, bleu bebelus, roz pal, verde, galben, mov am auzit ca nu se mai poarta( dar mie tot imi place) imprimeuri cat mai vesele, colorate, cu desene animate, si tot felul de "copilarii"