| AmaliaE a întrebat:

Trec clasa a 10-a si cum se apropie ziua in care voi incepe liceul m-am gandit sa merg maine la cumparaturi, dar nu prea am idee ce sa mai cumpar...adica nu cred ca ar trebui sa ma intind inca la haine cu maneca lunga si totusi imi surade ideea sa cumpar si ceva mai lungut.
Imi puteti da cateva idei de tinute dupa care sa ma ghidez?
Am 16 ani, 1.67, 49 kg, 83-64-88, deci m-ar interesa si cateva idei de bluzite/tricouri care sa imi avantajeze acea parte a corpului... ceva precum decolteul in forma de U s.a.m.d.
Multumesc.
Funda+vot. happy

3 răspunsuri:
| Kasia a răspuns:

Poti lua:

1.un top alb simplu mai largut si un pic mai largut+colanti negrii+camasa jeans desfacuta+botine cu platforma negre mai inalte+o geanta de piele neagra

2.Colanti negrii cu talie foarte inalta+tricou lime scurt+tenesi rosii+geanta neagra+ o bluzita cu gaurele gen plasa neagra peste

3.salopeta neagra lunga+pantofi cu toc micut 5 cm cam asa stilleto+sacou subtire alb+geanta rosie/roz

4.colanti albastrii(cobalt)+bluzita cu maneca trei sferturi asimetrica(scurta in fata si foarte lunga in spate)+platforme cu siret+geanta cu o curea din aceea mai lunga

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna! Tu nu vezi ca a inceput sa fie un frig de zici ca innebunesti? sad Eu zic ca ar trebui sa-ti iei ceva cu maneca lunga!
- o bluzita cu maneca lunga si scurta, pana la buric, pe sub care sa iei un maiou! Am vazut multe astfel de bluze! Si o sa-ti vina bine.winking
-niste blugi cu rupturi, dar nu vulgare. Niste fisuri dragute as zice eu.
- si cred ca la bluza aia, nu ar merge ceva sport, poate niste cizmulite dragute?
Da o raita prin oras si vei gasi exact ce vrei, eu niciodata nu-mi pot face planul dinainte pentru ca nu vin acasa cu ce mi-am propus! Funda? happy
-

| Malinaaaaaaa a răspuns:

Chiar daca in septembrie si octombrie a anuntat ca o sa fie foarte cald, eu te-as sfatui sa iti cumperi si trei bluzite cu maneca lunga. Poate si o jacheta nu ar strica in garderoba ta.Niste pantaloni turcoaz sau orange.Tricourile ar trebui sa fie cat mai lejere si colorate deoarece esti tanara si ti s-ar potrivi.Fa o plimbare prin magazine si orienteaza-te dupa ce iti place.Bafta! Funda?