Poti lua:
1.un top alb simplu mai largut si un pic mai largut+colanti negrii+camasa jeans desfacuta+botine cu platforma negre mai inalte+o geanta de piele neagra
2.Colanti negrii cu talie foarte inalta+tricou lime scurt+tenesi rosii+geanta neagra+ o bluzita cu gaurele gen plasa neagra peste
3.salopeta neagra lunga+pantofi cu toc micut 5 cm cam asa stilleto+sacou subtire alb+geanta rosie/roz
4.colanti albastrii(cobalt)+bluzita cu maneca trei sferturi asimetrica(scurta in fata si foarte lunga in spate)+platforme cu siret+geanta cu o curea din aceea mai lunga
Buna! Tu nu vezi ca a inceput sa fie un frig de zici ca innebunesti? Eu zic ca ar trebui sa-ti iei ceva cu maneca lunga!
- o bluzita cu maneca lunga si scurta, pana la buric, pe sub care sa iei un maiou! Am vazut multe astfel de bluze! Si o sa-ti vina bine.
-niste blugi cu rupturi, dar nu vulgare. Niste fisuri dragute as zice eu.
- si cred ca la bluza aia, nu ar merge ceva sport, poate niste cizmulite dragute?
Da o raita prin oras si vei gasi exact ce vrei, eu niciodata nu-mi pot face planul dinainte pentru ca nu vin acasa cu ce mi-am propus! Funda?
-
Chiar daca in septembrie si octombrie a anuntat ca o sa fie foarte cald, eu te-as sfatui sa iti cumperi si trei bluzite cu maneca lunga. Poate si o jacheta nu ar strica in garderoba ta.Niste pantaloni turcoaz sau orange.Tricourile ar trebui sa fie cat mai lejere si colorate deoarece esti tanara si ti s-ar potrivi.Fa o plimbare prin magazine si orienteaza-te dupa ce iti place.Bafta! Funda?