Tu ce culori in tendinte indragesti?

Tu ce culori in tendinte indragesti?

Daca te intrebai care sunt nuantele la moda pentru primvara si vara acestui an, iata ca designerii le-au ales: culorile pamantii sunt in tendinte. 

Printre culorile alese de designeri sunt maroul, nuantele de visiniu si albastru intens. Putem adauga unei rochii in nuante visinii un plic nude, pentru un ton discret, iar ca pantofi sunt recomandati cei stiletto, intr-o nuanta de albastru metalic pentru a crea un contrast de senzatie. 

Poti cumpara poseta de aici si pantofii cu platforma de aici.

O alta tinuta de efect ar fi aceea compusa dintr-o rochie neagra, simpla, careia ii putem asocia o pereche de pantofi peep toe de culoare mov si o geanta mica eleganta, in aceeasi culoare.

Poti cumpara poseta eleganta de aici si pantofii de aici.

Pentru un look energic si frapant alege culori precum portocaliul, verdele, rosul dar si galben lamaie. Putem indrazni sa adaugam tinutei noastre o geanta si o pereche de pantofi in tonuri de galben lamai care contrasteaza cu albastrul puternic din partea de sus a tinutei.

Poti cumpara poseta de aici si pantofii de aici.

Tie care tinuta iti place cel mai mult? Ce culori ai incerca?

Cu drag,

Azaris.ro

2 răspunsuri:
| Kasia a răspuns:

Imi place prima tinuta.e asa de eleganta, o adorlove struck

| DianaHEI a răspuns:

Imi place mult a doua...Sunt chiar foarte dragute, mi le-as dori mult! Culorile mele preferate sunt albastru si verde... big grin