Tu stii cum sa te demachiezi corect?

Tu stii cum sa te demachiezi corect?

Tenul oricarei femei este o zona delicata si are nevoie de o ingrijire speciala in fiecare zi, mai ales in conditiile in care machiajul a devenit unul dintre ritualurile zilnice realizat inainte de a iesi din casa. Unul dintre cei mai importanti pasi pentru o ingrijire corecta a tenului este demachierea, un proces care trebuie efectuat atat dimineata cat si seara indiferent daca aplicam sau nu un machiaj.

O piele a fetei curata este importanta pentru a avea un ten sanatos, hidratat si luminos in fiecare zi. Astfel, este important sa fie utilizate produse pentru demachiere corespunzatoare cu fiecare tip de ten pentru a hidrata si inlatura impuritatile si praful acumulate pe pielea fetei.

Tenurile uscate si sensibile au nevoie de o atentie mai mare atunci cand este aplicat un demachiant. Astfel, uleiul de argan, numit si „lichidul de aur”, are efecte hidratante si protejeaza frumusetea si sanatatea pielii. Demachiantul 2 in 1 cu argan va emolia, regenera si cel mai important, va calma pielea tenurilor sensibile si uscate.

In cazul tenului normal este recomandat extractul de galbenele, planta ale carei proprietati benefice sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Demachiantul 2 in 1 cu galbenele va curata si va hidrata pielea fetei, iar tenul va ramane luminos si fara impuritati.

Demachierea este esentiala pentru a avea un ten curat, luminos si este recomandata aplicarea produselor specifice pe fata, gat si decolteu cu ajutorul discurilor cosmetice.

Farmec.ro

13 răspunsuri:
| venusdoom a răspuns:

Stiu cum sa ma demachiez corectbig grin. Eu folosesc lapte demachiant si lotiune tonica de la bioten.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur folosesc gerovital si desigur farmec

| Deliα a răspuns:

Da

| SoranaCs a răspuns:

Da!

| PassingBY a răspuns:

Da. Ştiu. Am fost la câteva workshop-uri pe tema asta.

| aly1alyca a răspuns:

Da stiu! Nu am nevoie de lucrurile voastre!

| deya100 a răspuns:

Da! Am vazut tutoriale pe net! si m-a invat si o fata care lucreaza la un salon de make-up!winking

| Roxizzz a răspuns:

Cu un demachiant, eu folosesc gerovital sau nivea + un disc de fata si gata!

| mihaelairina a răspuns:

Desigur.cu un disc demachiant si demachiant special conceput pentru zona ochilor inlatur fardul si rimelul si cu lapte demachiant curat intreaga fata.

| beatricegolban a răspuns:

Da! Stiu!

| MikyThaa a răspuns:

Da! stiam etapele unei demachieri corecte!

| MiSrEbElOeMoLiFe a răspuns:

Eu folosesc o crema demachianta si apoi clatesc cu apa si sapun

| criss44 a răspuns:

Cu demachiant si disc de vata

Întrebări similare