DA, avantajeaza. Dar trebuie sa stii sa ti'o intretii asa, si asta nu e usor. Parul tipei cantareste de 2 ori cat capul.
Fa'ti un breton asimetric si iti va sta bine. Parul sa fie CAT MAI DREPT si cu mult volum.
Http://www.mabella.ro/tunsori-pentru-fata-rotunda/ mie mii se pare destul de ok, adica mie mii se pare ca tunsorile bob si mai scurte avantajeaza mult fata rotunda, pentru par lung si fata rotunda ar merge o tunsoare de genul http://2.bp.blogspot.com/......promo.jpg, bine faza e ca trebuie saa te iei si dupa alte trasaturi pentru ca aproape toate tunsorile sunt potrivite pentru fata rotunda daca "iti sta bine"
Mie mi se pare ca ea are deja fata rotunda si ii sta bine. sau cel putin in poza
Nu prea cred ca ar arata asa bine.
doar imagineaza-ti un rotund cu o coafura de genu' asta . suna ciudat, dar imagineaza-ti . mie nu mi se pare ca avantajeaza asa bine. poate putin mai lung. atunci da .
Nu. Pentru ca tunsoarea incadreaza fata rotunda, facand`o si mai mica si rotunda. Deci per total ( fata + parul ) ar arata ceva` de genu : O. Te sfatuiesc sa nu incerci, decat daca vrei sa dai impresia unei feţe de gogoasa...
Dupa parerea mea nu prea...pentru ca cei cu fata rotunda par ca au capul mare si cu aceasta tunsoare parul va fi mai umflat si capul (fata) va fi mult mai mare. oricum e alegerea ta
DaciaRomania întreabă: