| GirltoxikTH a întrebat:

UERGENT! TPU! este in regula daca iau pastile de slabit si am sub 18 ani (am 14)? argumentati P.S.(daca ati mai trecut prin situatie ar fi super daca ati povesti ) multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Si eu am tot 14 ani, si am slabit mult vara asta dar eu am slabit cu sport sis tiu ca nu toti au o rezistenta prea mare la sport, si cum a inceput si scolaa deja e exclus sa stai cu orele sa afci sport asa ca poti bea ceai verde, accelereaza metabloismul si nu te mai ingrasi, oricum pastilele sunt daunatoare mai ales la varsta ta, nici nu cred ca iti da farmacista, si gandeste-te ca iti distugi ficatul.

| mona a răspuns:

La 14 ani nu ti-as recomanda sa iei pastile de slabit pentru ca iti risti sanatatea, fa sport, mananca sanatos si multa miscare

| JustMusic a răspuns:

Iti dereglezi sistemul hormonal, menstruatie neregulata, dureri de cap, poate duce la tulburari de vedere chiar si la slabirea firului de par si a unghiilor si e posibil nici sa nu isi faca efectul.
Am avut tendinta sa iau pastile de slabit, dar noroc de mama si de prietenii ca mi-au bagat la timp maintile in cap si nu mam nenorocit.Si eu sunt mai plinuta, si am fost mereu, am slabit vara asta cu dieta balerina dar adaptata pe gsutul meu, nu stiu cat am slabit dar se vede la haine si avem vergeturi pe burta si acum nu mai sunt.
Esti la scoala si nu prea poti sa ti dieta balerina eu iti recomand sa manci sanatos sa bei multe lichide si niste sport o sa salbesti sa nu te astepti sa slabesti 30 de kg peste noapte ca nu e posibli, elimina prajelile, dulciurile, si manaca sanatos si echilibrat daca mai vrei sa iti spun ceva raspunde sau intreba pe privat.

| Lolirot a răspuns:

Nu ti-as recomanda pastilele, ci ceaiul verde, sportul in orice forma si mai putina mancare.

| Jessie530 a răspuns:

Eu nu am trecut prin asa ceva, dar nu ti-asi recomanda. daca vrei sa slabesti, fa miscare si mananca mai sanatos.cum spuneam, eu asi zice sa nu iei.