! Fiecare om e special si frumos in felul sau. Daca imi arati o poza nu te pot caracteriza, nu te cunosc, nu-ti cunosc caracterul! Fetele tanjesc mai mult dupa baieti "inteligenti" dar care arata bine...insa de cele mai multe ori primul lucru pe care il cauta e afectiunea si caracterul special! Sfatul meu:schimba-ti putin stilul vestimentar in sensul ca,poarta haine in care sa te simti bine dar care sa fie si mai "la moda". Uita-te la baietii din jurul tau si vezi daca iti place cum se poarta ei, dar si stilul lor; Daca nu imbraca-te asa cum crezi tu dar adauga si o nota de rafinament, sa faci impresie! Esti inca un copil si treci prin faza de maturizare! Si ca o ultima conclzuie schimba avatarul.cu paiul in gura lasi impresia "sunt un copil de 10 ani si-imi place Pepsi"! Nu e o poza...care sa-ti puna in valoare frumusetea fizica! Multa sanatate si noroc cu fetele!
Mdah, mai sunt si fete de 9-10 ani pe aici, succes... dar daca ai ambitii la cele de 12 ani ca mine ( maxim) shimba-ti freza si spune niste chestii eminesciene expirate, functioneaza la unele XD
Freza de rahat cu paiu in gura esti gay vorba lu' SPIDERCAMELGotAShavedAssLikeWildShower.Las-o moarta ca nu cred ca ai sanse la fete man
good luck funda?
Nu ai pentru ce! Poza aste e mai buna...pe viitor incearca sa mai si zambesti nu asa incruntat...esti la inmormantare?Succes in noul an scolar si bafta la gagici!
Esti micut cei drept, credeam ca ai mai mult de 15.
Si in privinta unei pareri, esti simpatic, a zis bine Andu cu stilul.
Poti sa te ghidezi catre blugi skiny, tenesi josi sau ghete sport, tricouri simple si un ceas. Eventual poarta rosu, alb, negru in materie de bluze, tricouri.
BogZzyY întreabă: