| BigLike a întrebat:

Uleiul de cocos natural ajuta la exfolierea tenului, la eliminarea punctelor negre, la micsorerea porilor ( am multe gauri pe fata unele sunt pori care sunt foarte tare deschisi si vizibili) sau ajuta ca sa imi teaca roseata si urmele cosurilor de pe obraji? Arata asa este cumparat din UK http://www.homebargains.co.uk/......ndler.ashx va rog cine stie sau a folosit sa ma ajute cu niste sfaturi ofer funda

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este comedogenic, iti apar puncte negre si cosuri de la el. Nu este recomandat sa fie aplicat pe ten in forma pura.

| BigLike explică (pentru anonim_4396):

Adica? Cum ar trebui sa il folosesc, ai putea te rog sa imi explici?

| anonim_4396 a răspuns (pentru BigLike):

Nu prea ai cum, se include in creme - iar eu ce creme am incercat cu unt de cocos sau de shea mi-au provocat imediat cosuri. Pentru ten nu prea are efect ( sunt alte uleiuri pe care poti sa le folosesti care au proprietati benefice, ex: ulei de jojoba, borago, germeni de grau, coacaze negre, seminte de merisor, seminte de struguri, macese ), o sa-ti blocheze porii, iar pentru micsorarea porilor nu are nici un efect - din contra, o sa ti mareasca. Daca il ai poti sa-l folosesti pe scalp si par, mai ales daca ai matreata. Eventual pe calcaie, coate si genunchi.