Uleiul are rol hidratant, cicatrizant si fixeaza bronzul. Patrunde rapid in piele, asigurand un bronz uniform si protectie impotriva iritatiilor provocate de soare. Substantele filtru UVA/UVB continute au rol protector impotriva actiunii radiatiilor UV.
Uleiul de masline hidrateaza si protejeaza pielea, iar uleiul de avocado are rol cicatrizant si emolient.
http://www.hemel.ro/ulei_plaja_fps4.html
Te preocupa acest lucru prea tare..nu t mai poti proteja impotriva radiatiilr UV...citeste si u sondaje...si nu sta mult la sore
Parerea mea este ca cele mai bune sunt cremele si spumele de protectie UV. Uleiul nu face altceva decat sa te pregateasca pentru prajit
Inainte sa pleci la plaja sa te dai cu crema si de fiecare data cand iesi din apa. Sa nu uiti fata si gatul. Iti poti cumpara 2 creme (una cu protectie mai mare pentru primele expuneri la soare si alte cu protectie mai mica si cu accelerarea bronzului daca vrei sa ai un bronz frumos). Dupa plaja sa te dai cu lotiune/gel de calmare si hidratare.
Eu de obicei imi cumpar de la Nivea (cu caroten) si dupa plaja tot de la Nivea (botelcuta bleu).
violetaaaa11 întreabă: