Uleiul de ricin este bun pentru regenerarea parului.Il ajuta si la crestere si ii da si luciu.
Insa nu uleiul de ricin simplu, se face o masca ce contine :
-ulei de ricin
-un galbenus de ou
-vitamina A uleioasa (o gasesti in farmacii si este si ieftina)
-si daca vrei, o lingurita de ulei de masline pentru luciu in profunzime.
Masca se tine 1-3 ore, dupa aceea te speli normal pe cap.Rezultatele nu se vad imediat, ci in 1-2 luni. Aplica masca de 1-2 ori/saptamana. Succes!
Da, ajuta.
Am avut ceva probleme acum citiva ani si l-am folosit.
Dar sa nu crezi ca face minuni, doar va creste ceva mai repede fata de ritmul obisnuit ( cam 3 cm pe luna fara de 1-2 )
Stii cum sa-l folosesti?
Umezesti parul, te frictionezi la radacina cu ulei de ricin, stai citeva minute asa, apoi speli parul cu sampon si il clatesti. Faci asta la fiecare spalare ( cam la 3-4 zile ).
Uleiul il iei de la Plafar si ai grija sa fie simplu, fara scortisoara sau alte adaosuri.
Si daca vrei ca efectul sa fie si mai eficient, exista o solutie de par pe baza de petrol de la Gerovital, o gasesti de asemenea in farmacii. Timpul de actionare este la fel, 1-3 ore, tot de 1-2 ori pe saptamana.Insa sa nu o aplici in acelasi timp cu masca de ricin.
Depinde de fiecare, eu am folosit si nu m-a ajutat ..probabil isi face efect dupa mai mult timp, in schimb il folosesc pentru sprancene si unghii.E foarte bun!
Am folosit o solutie de la farmacie cu ulei de ricin si petroleum. Are si vit A, E. Pe mine m-a ajutat! Recomand.
Multumesc pentru sfaturi.:*
@GreeenAlien, foarte interesanta masca propusa de tine, cu siguranta o voi incerca.