| NinaY a întrebat:

Uleiul de ricin dauneaza pielii? Am dat din greseala si pe piele, si ma gandesc sa nu patesc ceva.sad Fundita cel mai rapid raspuns!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu, nu dauneaza pielii. Stai linistita! happy

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@Deeyu', ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!winking

| anyka18 a răspuns:

NU n-ai ce sa patesti de la uleiul de ricin.

| Loredana_4793 a răspuns:

Nu iti dauneaza. Dar du-te si spalate in locul unde ai dat pentru orice eventualitate. Poate ai pielea mai semsibilawinking

| ioana181 a răspuns:

Nu, uleiul de ricin se foloseste pentru par, unghii si pentru piele uscata. http://sanatate.ele.ro/......a5899.html

| Dianné a răspuns:

Nu se intampla nimic rau happy stai lin.

Pupici :*

| AncaSiAtat. a răspuns:

Nici gand. ba chiar ajuta, calmeaza pielea iritata o catifeleaza...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dauneaza, stai linistita, cand il folosesti pentru cresterea parului trebuie sa-l aplici chiar pe scalp.

| dianaBanana a răspuns:

NU...eu l-am cumparat special pentru piele, pentru alunitele de pe fata, iti hidrateaza pielea{daca nu stiai poti sa iti dai cu el pe unghii si par ca sa creasca mai rapidwinking laughing}

| dianaBanana a răspuns:

Nu...eu l-am cumparat special pentru pielea de pe fata, ti-o hidrateaza{poti da si pe unghii sau par, creste mai repedewinking laughing}

| AleXxXandra a răspuns:

NU, nu dauneaza, chiar este foarte folositor pentru cresterea parului, a unghiilor.etc

PS: nu-ti face griji nu o sa patesti nimichappy

| dudix a răspuns:

Nu se intampla nimic si eu am folosit... dar ai grija sa nu manaci ca e otravitor

| Alexithymia a răspuns:

Şi eu folosesc ulei de ricin, şi mi se întâmplă să îmi mai dau şi pe piele, dar nu păţesc nimic. Nu cred că e toxic.; D