Da e bun si sora mea la folosit la sprancene sa le penseze cum vrea ea cam intr-o saptamana incepe sa se vada ca creste.
Da este foarte bun.eu il folosesc o data pe saptamana si are rezultate foarte bune de la prima aplicare.se amesteca 2 galbenusuri de ou cu doua lingurite ulei de ricin si 3 linguri de ulei de masline se aplica pe par se acopera cu o folie de plastic si stai o ora 2 cat ai timp ori cat nu mai putin de o ora si daca vrei sa stai chiar si peste noapte din cand in cand pui si un prosop peste apoi te speli pe cap de doua ori sa iasa mirosul de ou.este super nu mai cade parul este sanatos luceste este rezistent si creste mai repede.bafta!
Salut! Daca vrei sa folosesti ulei de ricin te ajuta. Am experimentat si eu si te ajuta sa scapi de "frizzy" hair. Mai ales iti indeseste parul. Tot ce trebuie sa facioarna-l intr-un paharel si amesteca putin cu niste ulei de masline si zahar brun. Apoi spala-ti parul cu el bine de tot si pe radacini si varfuri in special. Apoi fii atenta limpezestel foarte bine bine de tot apoi usucate naturala. Tine parul putin in prosop apoi desfal. Si esti gata! Daca nu a functionat mai repeta o data! Pups!
anonim_4396 întreabă:
Rucsiii95 întreabă: