| popescu_9120 a întrebat:

Uleiul de ricin este bun pentru par? vreau sa stiu daca trebuie folosit in compozitie cu altceva, cum se aplica, cat timp trebuie lasat sa actioneze pe par, cat de des trebuie sa urmez tratamentul pe zi?

Răspuns Câştigător
| chrystyan21 a răspuns:

Este foarte bun. Fa o pasta din: galbenus de ou, vitamina A uleioasa, ulei de ricin si miere de albine. Dupa ce amesteci bine te dai pe par si il lasi cateva ore bune, sincer eu il lasam o noapte. Asta trebuie facuta cam odata sau de doua ori pe saptamana, nu exagera ca risti sa-ti strici parul. La mine cam dupa o luna si ceva a dat rezultate, parul imi cadea mai putin si era mai pufos. Tratamentul asta e impotriva caderi parului, stimuleaza cresterea, catifeleaza parul. Ca sa ai rezultate foarte bun foloseste acest amestec timp indelungat, eu nu prea l-am folosit decat vreo o luna si ceva doua si acum cam trebuie sa repet tratamentul, nu te astepta ca in doua luni sa vezi rezultate extraordinare. Sper ca ti-am fost de folos, daca vrei sa mai afli ceva posteaza. Ca sa te dai oadata cu asa ceva te costa cam 8 ron, deci foarte ieftin si bun.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da uleiul de ricin e foarte bun pentru par il poti folosi simplu aplicat la radacina trebuie sa il lasi cam1-2 de fapt cat poti de mult dupa care te speli normal cu sampon nu va fi uleios parul sau ulei de ricin cu albus de ou,amesteci, aplici pe par lasi cam jumatate-dupa care te speli, e bun si la gene mi-e mi-au crescut.

| tHeAnGeLoFwOrLd a răspuns:

Da! El se foloseste intr-o compozitie.Compozitia contine:intr-ul bol amesteci 2 galbenusuri, o lingura de miere foarte putina apa si 2 linguri de ulei de ricin.Aceasta compozitie se aplica dupa ce te-ai spalat timp de 30 de minute(stiu cam mult)dar merita. Funda?