Da, se gasteste in toata farmaciile si e foarte ieftin, o sticluta mica stiu ca e 3 lei, iar una mare ar trebui sa fie cam 7-8 lei. Ajuta la cresterea parului, poti sa il folosesti si pe sprancene sau pe gene eu tot timpul cu o periunta de la un rimel bine curatata o bag in ulei de ricin si imi dau cu el pe gene, iar pentru par se foloseste ft simplu, pur si simlu maseszi bine pe scalp, nu e pentru varfuri despicate, pentru varfuri despicate parul se tunde deoarece odata firele despicate ele nu mai revin la forma initiala niciodata.
Da,îl găseşti în farmacii, de la 3-4 lei până la 8, maxim. Este bun la toate: creşterea unghiilor şi întărirea lor, scapi de pistrui/aluniţe mai mici, pentru creşterea părului, regenerarea pielii, creşterea şi întărirea genelor/sprâncenelor etc. La fel de bun este şi uleiul de măsline.
Buna juta ca firele despicate sa revina la forma lor normala si nu costa foarte mult pentru ca este o sticluta mica ( costa pana in 4 lei) sper ca stii sa il folosesti. daca nu imi pui o intrebare la raspunsul meu si o sa iti raspund :* ai grija de tine
Da, se gaseste la farmaciile naturiste, este 8 lei sticluta, daca nu ma insel si ajuta foarte mult la cresterea parului.
Nu se gasesc doar in farmacii naturiste se gasesc in toate farmaciile dar nu este asa bun precum se zice
AnotherShadow întreabă: