| pikco a întrebat:

Un balsam de par bunbatting eyelashes?
P. S Am parul` cam gras, lung pin la fund.

Cei cre folositi masti de par din comert, pareri? ajuta pentru ceva? cre anume? :d msi anticipat :*

8 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Tratamentul de la Gliss ti-l recomand cu increderehappyBafta!

| madaa a răspuns:

Un balsam sau o masca de par nu are cum sa iti unga parul numai daca este pus si pe radacina incearca sa nu mai il aplici si pe radacina balsamul si masca se aplica doar pe par nu si pe scalpwinking

| candy_2919 a răspuns:

Kallos

| Farcas a răspuns:

Cel mai bun si natural in acelasi timp e ceaiul de urzica. Dupa ce te-ai spalat pe cap de 2 ori, clatareste`te cu ceai de urizca, e foarte bun.
Reduce si ingrasarea parului, scapi si de matreata, da parului mai mult volum si in plus e si usor de pieptanat.Incearca cu incredere.
Cele din magazin nu prea ajuta sincer, si trebuie sa incerci o gramada pana sa descoperi cel care ii face bine scalpului tau de par, dar daca totusi vrei ceva iti zic ce foloseam eu care am tot par gras.
Balsam din 7 plante de la Elmiplant happy Se gaseste in farmacii naturiste.
Te-am pupat.

| ViseColorate_4467 a răspuns:

Incearca produse din gama gerovital, sunt putin cam scumpe, dar sunt extraordinare.nu le gasesti in magazine, doar in farmacii sau plafar.
happy

| GabiCh93 a răspuns:

Dove, Garnier, Elmiplant, Nivea

| any_3631 a răspuns:

Ti-l recomand pe cel de la dove

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca un balsam sau o masca de la Nivea Diamond Gloss. eu am folosit si sunt foarte bune produsele cat si samponul. Succes!happy